Categories: Actualitate

Adolescenta fugită la MISA, adusă acasă

Carmen Cosman

Maria Harhătă (foto), adolescenta de 16 ani care a plecat de acasă încă din luna octombrie a anului trecut, pentru a se alătura grupării conduse de Gregorian Bivolaru, MISA, a fost găsită. În acest caz, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara au solicitat revocarea urmăririi naţionale impuse în cazul minorei. Poliţiştii hunedoreni susţin că fata nu a fost victimizată în perioada în care a fost plecată de acasă.
Maria Harhătă a plecat de la domiciliu la mijlocul lunii octombrie 2010 şi, din acel moment, nimeni nu a mai ştiut nimic de ea. A trimis doar un mesaj mamei sale, chiar în ziua dispariţiei, în care îi spunea să nu îşi facă griji, pentru că e bine. Anchetatorii au luat în calcul posibilitatea ca fata să se fi alăturat grupării de yoghini condusă de Gregorian Bivolaru, ceea ce, potrivit unor surse, s-ar fi dovedit adevărat în cele din urmă. Fata a fost găsită la Cluj-Napoca de mama ei, pe care chiar ea a sunat-o să vină să o ia acasă.
Oricum, nu ar fi fost pentru prima dată când eleva de 16 ani pleca de acasă pentru a se alătura grupării MISA. În primăvara anului 2010, adolescenta a participat la tabăra yoghinilor de la Herculane, deşi nu avea acceptul părinţilor şi la fel a încercat să procedeze şi când a fost vorba despre spirala MISA de la Costineşti.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Părinţii Mariei au avut noroc că aceasta s-a trezit la timp. Ştirea asta ar trebui să le ridice un semn de întrebare tuturor părinţilor de fete aflate la vârsta adolescenţei. Vorbiţi cu copiii voştri, ţineţi-i aproape şi nu lăsaţi să preia alţii controlul asupra lor!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago