Adolescentă bătută cu bestialitate

Minora în vârstă de 16 ani s-a certat cu o altă adolescentă, iar tatăl acesteia din urmă a considerat că tre­buie să-i aplice o corecție. A pă­călit-o că este polițist și i-a cerut să coboare în fața blocului pentru a-i explica de ce s-a certat cu fiica lui.
Cearta dintre cele două fete ar fi pornit de la o altercație pe stradă, iar tânăra în vârstă de 16 ani ar fi lovit-o pe rivală. „Persoana vătămată a fost apelată de o persoană care s-a pre­zentat ca fiind polițist și care i-a cerut să vină în fața blocului unde locuiește. Persoana vătămată a mers astfel în locul indicat, fiind însoțită de sora ei mai mică și martora minoră Când a ajuns în fața blocului, a venit la ea tatăl numitei, respectiv inculpatul, care a început să o tragă de păr, a trântit-o la sol, după care a început să o lovească cu pumnii și picioarele în zona capului, toracelor și a membrelor inferioare. Inculpatul era însoțit de către fiica sa, în vârstă de 13 ani la momentul res­pectiv, precum și de o amică a aces­teia, și ea în vârstă de 13 ani la mo­mentul respectiv. În continuare incul­patul le-a solicitat fiicei sale și numitei să o lovească și ele pe persoana vă­tămată, iar acestea s-au conformat, lovind-o cu pumnii și picioarele și tră­gând-o de păr. La scurt timp agresorii au încetat acțiunile și au fugit din zonă, iar persoana vătămată a anunțat or­ganele de poliție, care în jurul orei 2002 s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoana vătă­mată care prezenta urme vizibile de vio­lență, motiv pentru care a fost con­dusă la Spitalul municipal Brad în ve­derea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în dosar.

Agresorul a fugit din țară
Victima a depus plângere penală îm­­potriva agresorului, însă acesta n-a fost de găsit. Bărbatul s-a sustras cer­cetărilor, nefiind audiat în cauză. În urma veri­ficărilor efectuate la do­mi­ciliul aces­tuia a fost identificată fosta soție, care a precizat că după divorț nu a mai ținut legătura cu aces­ta și din câte știe ar fi plecat în Belgia, însă nu de­ține date exacte despre locație și nici vreun număr de telefon de con­tact. Jude­că­torul de cameră pre­limi­nară a dispus începerea jude­cății în ca­uză pentru să­vârșirea in­frac­­țiunii de lovire, do­sarul fiind înre­gis­trat pe ro­lul Judecă­toriei Brad. (M.Gânju).

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.