Actualitate

Adolescentă ameninţată cu cuţitul de iubit

Maximilian Gânju

O tânără de doar 16 ani le-a spus poliţiştilor că a fost ameninţată cu un cuţit de către concubinul său, un hunedorean în vârstă de 18 ani. În urma sesizării, poliţiştii din municipiul Hunedoara au decis să emită un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile împotriva agresorului, dar îl cercetează penal şi pentru ameninţare.
O altă tânără din Ţara Haţegului a cerut ajutor poliţiştilor după ce a fost bătută de concubin. Fata de 23 de ani, din comuna Răchitova, a depus o plângere împotriva concubinului său, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Poliţiştii din Haţeg au emis un ordin de protecţie împotriva agresorului şi-l cercetează penal pentru loviri şi alte violenţe.
Tot în weekend-ul trecut, un alt caz de violenţă domestică au avut de soluţionat şi poliţiştii din Şoimuş. Aceştia au fost sesizaţi de un tânăr de 27 de ani, din comuna Băiţa, cum că soţul mamei sale, un bărbat de 37 de ani, face scandal. „Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au aplanat conflictul, după care au preluat declaraţia mamei reclamantului, o femeie în vârstă de 53 de ani, care le-a relatat că, în data de 18.01.2019, în timp ce se afla cu soţul ei la domiciliul acestuia, în comuna Băiţa, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de băuturi alcoolice, a fost lovită de către bărbat”, a precizat IPJ Hunedoara. Agresorul este cercetat penal pentru violenţă în familie şi a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva sa.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Tupeu de nei­ma­gi­nat pentru un purtător de lămpaş. Obişnuit ani de zile cu ciordelile şi…

o oră ago

Bulina albă

Bogdan Mihăilă, tânăr pasionat de saxofon Pentru că a obținut trofeul ”Lira cu briliante” la…

o oră ago

Bulina neagră

Mihai B., recidivist Pentru că a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea după ce…

o oră ago

Tânăr jefuit de o damă de companie

Bărbatul din municipiul Vulcan a petrecut într-un bar din localitate, iar spre miezul nopții și-a…

o oră ago

Curtea de Apel Alba Iulia decide în dosarul polițistului prins cu mită

Ofițerul din cadrul Poliției Petroșani rămâne în arest la domiciliu au decis magistrații Curții de…

o oră ago