Acuzații grave aduse de consilierii județeni ai PNL privind controlul balastierelor. Președintele Laurențiu Nistor: Comisia să facă lumină și să cerceteze reclamațiile!

Sorina Popa

După ce consilierii județeni PNL au adus acuzații grave privind controlul balastierelor din județ de către șeful operatorului de apă, șeful instituției județene, Laurențiu Nistor (foto), a propus, ieri, constituirea unei comisii de veri­fi­care. Este vorba de o comisie care va verifica acuzațiile respective, Nistor susținând că nu acoperă pe nimeni și vrea să se afle adevărul.

„Nu voi accepta să apăr pe cineva”
„Întrunit în ședință extraordinară, Consiliul Județean Hunedoara a aprobat propunerea mea de constituire a unei comisii de verificare, în urma acuzațiilor lansate zilele trecute de către re­prezentanții PNL, privind activitatea SC Apa Prod SA Deva.Nu vreau să planeze nici o suspiciune asupra mea, asupra activității consilierilor jude­țeni sau a instituțiilor aflate în subordine. Vreau ca această comisie să facă lumină și să cerceteze toate aspectele reclamate. Cât timp voi ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, nu voi accepta să apăr pe cineva asupra căruia planează suspiciuni și niciodată nu mă voi opune verificărilor. În urma votului, Comi­sia va fi formată din 5 consilieri județeni:Ion Bădin (PSD), vicepreședinte CJ Hunedoara, Ioan Ștaier (PSD), Cristina Chivu (PNL), Dacian Ciodaru (ProRo) și Robert Muzsic (PMP).
Sper și cred în elucidarea corectă a pro­ble­melor ridicate”, a declarat Laurențiu Nistor, pre­ședintele Consiliului Județean Hunedoara.

Au solicitat anchetă
Reamintim că aleșii județeni liberali au cerut „verificarea de urgență a directorului Apa Prod Deva și a șefilor Consiliului Județean Hunedoara, acuzați că protejează interesele balastierelor! Consilierii județeni ai PNL au luat act cu deo­se­bită îngrijorare de acuzațiile extrem de grave formulate în plenul ședinței Consiliului Județean Hunedoara chiar de unul dintre consilierii PSD, cu privire la unele balastiere care s-ar afla sub di­recta protecție a directorului Apa Prod Deva, Victor Arion. De asemenea, au fost făcute referiri directe la ((ciubucurile)) de care se ocupă an­gajații operatorului de apă și canalizare din par­tea de nord al județului Hunedoara, sub oblă­du­i­rea aceluiași Victor Arion. Cu toate acestea, am constatat cu stupoare că Laurențiu Nistor a ignorat acuzațiile formulate de unul dintre colegii săi de partid, fiind mai interesat de numele ba­lastierelor ale căror afaceri le-ar acoperi direc­torul Apa Prod, Victor Arion. Cerem autorităților competente să de­clan­șeze o anchetă cu privire la acu­za­țiile extrem de grave for­mu­late în șe­dința Con­si­liu­lui Ju­dețean Hu­ne­doara îm­po­triva direc­to­ru­lui Apa Prod Deva, dar și la posibila aco­pe­rire a a­cestor fapte de oficialii ad­mi­nis­trației pu­blice ju­dețene”.

 

2 comentarii la „Acuzații grave aduse de consilierii județeni ai PNL privind controlul balastierelor. Președintele Laurențiu Nistor: Comisia să facă lumină și să cerceteze reclamațiile!

  • 10 noiembrie 2021 la 8:30
    Permalink

    CE ARE APAPROC CU BALASTIERELE? POATE SGA

  • 13 noiembrie 2021 la 8:03
    Permalink

    habar-naveti ce sa cautati. ia luati voi la puricat firma care aduce piesele auto la apaprod sa vedeti a cui e

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.