Categories: Actualitate

Acuzaţii extrem de grave pentru suspectul de pedofilie

Maximilian Gânju

Viol în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, proxenetism şi rele tratamente aplicate minorilor sunt acuzaţiile ce i se aduc lui Alin Danciu (foto), bărbatul de 22 de ani, din Vulcan, arestat pentru că ar fi violat o fetiţă de patru ani, fiica iubitei sale.

Alin Danciu a fost arestat de poliţiştii din Arad, locul unde ar fi avut loc faptele penale pentru care este cercetat. Acesta a încercat să scape de arestul preventiv şi a cerut instanţei de judecată să beneficieze de o măsură preventivă mai uşoară, respectiv să fie eliberat provizoriu sub control judiciar. Judecătorii arădeni au constatat că solicitarea individului este neîntemeiată şi au respins-o, însă soluţia poate fi contestată. Danciu este cercetat pentru viol în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, proxenetism şi rele tratamente aplicate minorilor.
Bărbatul şi mama copilei de patru anişori au oripilat opinia publică, după ce anchetatorii au descoperit că individul ar fi avut raporturi sexuale cu fetiţa de patru ani timp de mai multe luni. ”În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, împreună cu concubina lui de 25 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica de patru ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi”, a declarat Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând casă în Simeria. Informații la telefon 0753.083.333.

3 ore ago

Ca la grădiniță! Amintiri din copilărie: Liberalii și afișele lor prețioase

Campania electorală și-a deschis deja porțile spre scenă, iar primii artiști își fac apariția cu…

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele că un fost edil, care râv­nește iar la postul de conducător al…

22 de ore ago

Bulina albă

Ovidiu Furdui, primarul comunei Crișcior Pentru că a câștigat titlul de vicecampion european, cu echipa…

22 de ore ago

Bulina neagră

Constantin H., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată după ce și-a…

22 de ore ago

Drogat, cu permis de conducere fals, a crezut că scapă de polițiști

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost condamnat la mai bine de patru ani de…

23 de ore ago