Categories: ActualitateFlash

Acţiunea „Blocada”, săptămâna a doua

În a doua săptămână de la declanşarea acţiunii „Blocada”, desfăşurată la nivel naţional, poliţiştii hunedoreni au înregistrat rezultate importante. În urma celor peste 90 de acţiuni punctuale desfăşurate între 6 şi 12 august, aceştia au constatat 30 de infracţiuni, dintre care 14 au fost depistate în flagrant delict, susţin reprezentanţii IPJ Hunedoara.
De asemenea, au fost aplicate 871 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 182.500 de lei, dintre care 86 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 14 amenzi pentru practicarea comerţului ilicit. Şi poliţiştii rutieri hunedoreni au vegheat la buna desfăşurare a circulaţiei rutiere pe drumurile judeţului. Aceştia au aplicat 724 de sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care şase pentru consum de alcool, 363 pentru viteză neregulamentară şi 15 amenzi pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea. La nivelul judeţului Hunedoara, în perioada 6 -12 august, la acţiunile desfăşurate au participat, în medie, zilnic, peste 390 de poliţişti, dintre care 205 din cadrul structurilor de ordine publică, 100 de poliţişti rutieri şi 71 de la investigaţii criminale.
De precizat că acţiunea „Blocada” – pentru prevenirea faptelor antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur, în special pe drumurile dinspre şi către punctele de trecere a frontierei, se va încheia pe 31 august şi a demarat în 25 iulie. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago