Acţiune în forţă a poliţiştilor din Uricani

 Maximilian Gânju

Un individ extrem de periculos, condamnat pentru conducere fără permis şi cercetat în dosare de furt de cupru, a fost prins de poliţiştii din Uricani. Oamenii legii au fost nevoiţi să intre pe geam în casa suspectului pentru a-l reţine.
Acţiune în forţă a poliţiştilor din Uricani, care aveau de îndeplinit un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Mandatul a fost emis de judecătorii din Gorj, pe numele unui bărbat de 42 de ani din Uricani, Constantin Petru, pentru că a condus pe drumurile publice fără a avea permis. Individul este cunoscut ca unul foarte periculos şi în plus, mai este cercetat şi în alte dosare penale, unde există indicii că s-ar fi ocupat de afaceri cu cupru sustras din anumite locaţii de pe raza oraşului, dar şi alte bunuri, despre care se crede că provin din furturi. „Este vorba de un individ masiv şi care nu se temea să riposteze, mai ales dacă era încolţit. Intervenţia a decurs bine şi nimeni nu a fost rănit, iar mandatul a fost pus în executare. Respectivul mai este cercetat penal şi în alte dosare aflate în lucru la noi”, a precizat, ieri, unul dintre anchetatori.
Reţinerea n-a fost deloc una uşoară, iar poliţiştii au fost nevoiţi să intre în locuinţa condamnatului pe unul din geamurile apartamentului, pentru că acesta se baricadase înăuntru. În urma intervenţiei în forţă, bărbatul a fost luat prin surprindere şi imobilizat. Imediat după reţinere, a fost trimis către Penitenciarul Bârcea, pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.