Aceeaşi „Mărie”, dar mai disciplinată

25 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cam cu acelaşi lot de jucătoare, ca şi în campionatul trecut, echipa Cetate Devatrans practică un handbal mult mai bun, graţie organizării stricte şi tacticii impuse de noul antrenor, Dumitru Muşi.

Vedete la Reşiţa
Handbalistele echipei Cetate au fost vedetele turneului de jocuri amicale, desfăşurat la finalul săptămânii, la Reşiţa. Echipa pregătită de Dumitru Muşi a câştigat competiţia, cu trei victorii din tot atâtea meciuri, iar Nicolic şi Elena Moise au cucerit două premii individuale. „Am învins cu 43-26 pe ZRK Zredina (Serbia), cu 42-24 pe Univ. Timişoara şi cu 30-26 pe Univ. Reşiţa. În plus, sârboaica Nicolic a fost golgetera turneului, Moise a fost declarată cea mai bună jucătoare, iar Laura Poenaru merita titlul de cea mai bună portăriţă, însă acesta a fost acordat gazdelor, ca să nu rămână cu mâna goală”, a spus Marian Muntean, patronul echipei devene.

Muşi face diferenţa
Câştigarea turneului de la Reşiţa reprezintă punctul culminant al performanţelor echipei devene, în meciurile de pregătire din această vară. Cetate a progresat mult în ultima perioadă, după ce a fost pe ultimul loc, cu patru înfrângeri, acum două săptămâni, la Zalău, şi s-a clasat  pe locul doi, cu două victorii din trei meciuri, săptămâna trecută, la Cluj. (C. Marinuţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Potopul a lovit comuna Pui

Dana Istudor Satul Galaţi din comuna Pui a fost lovit de o viitură în noaptea de duminică spre luni, mai...

Repetiţie reuşită pentru Supercupă

Campioana României la futsal, FC Deva (fostă CIP), a demonstrat că e pregătită pentru duelul din Supercupa României cu City’us...

Ochii lui Băsescu, altfel

Mă uitam zilele trecute la un reportaj cu Traian Băsescu, pe unde-şi face băile de mulţime. Mai mulţi reporteri l-au...

Închide