Categories: ActualitateEveniment

Accidente grave cu motociclişti


Accidentul a avut loc pe raza municipiului Hunedoara, pe drumul judeţean care duce spre Deva, iar femeia a vrut să traverseze drumul şi a fost lovită de un motocilist.
„Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea o motocicletă, a surprins şi accidentat mortal o persoană de sex feminin, care se afla angajată în traversarea drumului prin loc nemarcat şi fără să se asigure”, a precizat IPJ Hunedoara. Echipele de prim ajutor au găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator şi au dus-o la UPU Hunedoara în timp ce o resuscitau, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Şi motoclistul a fost rănit în urma impactului şi a ajuns la spital cu fractură de membru inferior, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.
Un alt accident în care a fost implicat un motociclist a avut loc pe DN76, pe raza localităţii Luncoiu de Sus. Un motociclist român, cu domiciliul în Ungaria, venea de la Brad spre Deva şi a vrut să depăşească o coloană de autovehicule. Poliţiştii spun că într-o curbă periculoasă a intrat într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 35 de ani. În urma accidentului, motociclistul a suferit mai multe fracturi şi a fost dus la spitalul din Brad. Poliţiştii au deschis dosare penale în cazul celor două accidente grave.( Maximilian Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o oră ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o oră ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o oră ago