Categories: EvenimentFlash

Accident stupid, cu urmări grave

Un militar din judeţul Bihor a fost victima propriei sale neatenţii, din cauza căreia a ajuns sub roţile maşinii în care se afla. În urma accidentului, petrecut în apropierea satului Bejan, din comuna Şoimuş, bărbatul a ajuns în comă de gradul IV la spitalul din Deva, mai apoi, fiind transportat cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureş.

S-a deschis portiera

Nefericitul incident s-a petrecut joi după-masă, în jurul orei 18, în apropierea satului Bejan. Bărbatul de 51 de ani, din localitatea Beiuş, se afla pe locul din dreapta al autospecialei militare, şi se deplasa înspre Oradea, fiind însoţit doar de şoferul maşinii. Probabil din neatenţie, atunci când s-a urcat în autospecială, militarul nu s-a asigurat dacă portiera este sau nu închisă, fapt care a dus în cele din urmă la accidentarea lui gravă. Potrivit primelor investigaţii, sergentul major a aţipit rezemat de portieră, aceasta s-a deschis sub greutatea sa, iar victima a căzut pe şosea. Impactul a fost imposibil de evitat de şoferul autospecialei militare, sergentul major fiind spulberat de colegul său. „În prezenţa unui reprezentant al Ministerului Apărării, am dispus verificarea tehnică a autospecialei, pentru a se stabili dacă portiera are vreo defecţiune. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatele au fost negative, el nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Şoferul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, comisarul şef Dan Micu, şeful Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Transportat cu elicopterul

După accident, militarul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva, în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale, medicii stabilind că bărbatul se află în comă de gradul IV. Cu toate că starea sa generală părea că se stabilizează, bărbatul a fost transportat, ieri, cu elicopterul, la Târgu Mureş. „Starea de sănătate a militarului s-a agravat vineri, iar medicii au decis că el trebuie transportat de urgenţă la Târgu Mureş, pentru mai multe investigaţii”, a declarat Petru Mărginean, şeful Asociaţiei Salvital Hunedoara. (L. Botici)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

21 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

21 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

21 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

21 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago