Accident mortal pe drum de ţară

21 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Poliţia municipiului Brad a fost sesizată, prin intermediul serviciului 112, că pe un drum vicinal din direcţia Ruseşti spre DJ 762, a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 87 de ani, în timp ce conducea autoturismul său, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă periculoasă la dreapta şi s-a răsturnat într-o râpă. În urma accidentului, a rezultat decesul unei femei în vârstă de 71 de ani, pasageră în maşina răsturnată. Şoferul a fost transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.
Un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, a provocat un accident rutier după ce a condus băut. Evenimentul a avut loc în satul Bretea Mureşană, din comuna Ilia, pe drumul sătesc, potrivit poliţiştilor. Tânărul a intrat cu maşina într-un stâlp de curent electric aflat în dreptul unei case. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul a fost rupt, însă şoferul a avut noroc şi a scăpat nevătămat. Acesta a fost testat de poliţiştii din Ilia cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că avea o alcoolemie de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabilit cu exactitate ce alcoolemie avea.
O femeie în vârstă de 85 de ani, din Petroşani, a fost izbită de un autoturism chiar la câţiva paşi de sediul Poliţiei Petroşani. Şoferul a vrut să iasă cu spatele din parcarea de la Muzeul Mineritului, nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit-o pe bătrână. În urma izbiturii, femeia a căzut pe asfalt şi s-a lovit puternic la cap. Imediat, la locul accidentului a ajuns un echipaj al Ambulanţei Petroşani, iar medicul a constatat că traumatismul cranian suferit de femeie a fost atât de puternic, încât a dus la pierderea stării de conştienţă. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Petroşani iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate vina şoferului, cât şi a victimei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare