Categories: Eveniment

A plonjat cu maşina în pârâu

Maximilian Gânju   

Un accident rutier care ar fi putut avea urmări tragice a avut loc, sâmbătă după amiază, pe DN 66, între Petroşani şi Haţeg, pe raza localităţii Băniţa, iar martorii spun că şoferul autoturismului implicat în eveniment a avut mare noroc că a scăpat aproape nevătămat.

La volan se afla o femeie, în vârstă de 44 de ani, din Petroşani, care vroia să ajungă la Timişoara, însă n-a apucat să parcurgă mai mult de 15 kilometri de acasă şi la intrare în Băniţa, într-o curbă la dreapta, a scăpat autoturismul de sub control, a acroşat parapetul metalic de protecţie de pe marginea drumului şi apoi maşina a căzut direct într-un pârâu. În urma saltului de circa patru metri, automobilul s-a înfipt pur şi simplu în malurile pârâului, iar acest lucru a atenuat forţa impactului. „A fost apa mare şi malurile sunt îmbibate cu apă, pământul e mâlos şi maşina pe care o conducea doamna s-a înfipt în mâl şi apoi s-a răsturnat pe o parte. S-au deschis şi airbag-urile şi a scăpat ca prin minune”, au spus localnicii, care au venit la locul accidentului, pentru a da o mână de ajutor.
Şoferiţa s-a rănit uşor la un picior, iar paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Petroşani i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, dar femeia nu acuza dureri şi a refuzat să mai meargă la spital. Echipa de descarcerare a pompierilor a scos autoturismul din albia pârâului, iar poliţiştii rutieri au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

9 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

9 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

9 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

9 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

9 ore ago