Categories: Actualitate

A invatat in doua luni ce nu a reusit in 20 de ani! WellCode Recenzii: ”Nu am voie sa renunt! Sunt obligat sa continui!”

Programul de mentorat WellCode l-a adus pe unul dintre cursanti mai aproape de visul la care a muncit timp de 20 de ani. Tanarul a marturisit ca in numai doua luni de mentorat a reusit sa asimileze cunostinte mai valoroase decat in toti anii de studiu de pana acum.

 

Dorian Iacob, unul dintre cursantii WellCode, a marturisit in testimonialul postat pe pagina WellCode Recenzii ca simte ca este mai aproape ca niciodata de visul sau de a deveni programator. Tanarul a marturisit ca a lucrat la acest vis pe toata perioada gimnaziului, liceului si a facultatii, insa in zadar. Dorian a spus ca toata munca din cei 20 de ani de studiu a echivalat-o si, chiar, a intrecut-o in numai doua luni de mentorat WellCode.

 

”Urmez programul de mentorat WellCode de doua luni. Mentorii WellCode fac cu adevarat ceea ce promit: te invata programare de la zero si te duc pana la un rezultat final, anume angajarea ca programator. Totul se intampla doar daca dai dovada de multa seriozitate, cu mult efort si multa munca depusa din partea ta. Eu, in aceste doua luni de mentorat, am invatat mai mult decat in toti anii de scoala. Am ajuns sa stapanesc bine, sa inteleg If, While, For, lucrul cu siruri, matricele”, a povestit Dorian in cadrul testimonialului postat pe pagina WellCode Recenzii.

 

Tanarul a mai spus ca programul de mentorat fondat de Petru Trimbitas este unul dificil si ca e nevoie de multa ambitie si perseverenta pentru a reusi sa il parcurgi.

 

 ”Adevarul este ca acest program de mentorat este nu greu, ci foarte greu. Dar faptul ca mi se pare dificil, mie, personal, imi spune ca sunt pe calea cea buna. In viata, orice lucru important se obtine foarte greu, prin multa munca”, spune tanarul.

 

Dorian a povestit ca, desi a avut momente de cumpana, cand s-a simtit descurajat de gradul inalt de dificultate a problemelor de pe platforma, nu s-a gandit niciodata sa renunte la mentorat. Cursantul WellCode a spus ca a simtit mereu sprijinul echipei de mentori si ca acestia l-au ajutat sa mearga mai departe si sa gaseasca resurse pentru a se motiva si pentru a inainta pe platforma.

 

”Este normal sa ne fie teama de esec in drumul spre indeplinirea obiectivului nostru, deoarece suntem oameni si toti ne lovim de acest sentiment. Cu toate astea, nu m-am gandit niciodata sa renunt la programul de mentorat din cauza ca este greu. Am parcurs un drum atat de lung si anevoios! Un drum care pentru mine a inceput in gimnaziu, adica cu 20 de ani in urma. Este un drum care m-a adus atat de aproape de visul de a deveni programator, de a avea o situatie financiara mai buna, de a avea o viata mai buna. Sunt sustinut de o intreaga echipa, care-mi raspunde la intrebari, ma incurajeaza si ma motiveaza, daca este nevoie. Echipa WellCode are rabdare cu mine,  ma determina sa muncesc si sa depun si mai mult efort decat in mod obisnuit. Eu nu am voie sa renunt, sunt obligat sa lucrez acum, in prezent, si sa muncesc mult pentru un viitor mai bun. Acesta este gandul care ma motiveaza sa merg mai departe, sa rezolv problemele”, este convins Dorian.

Ce este WellCode?

 

Platforma WellCode este un suport de teorie si practica, gandita de Petru Trimbitas, fost olimpic la informatica si stagiar la Google si Facebook, in Statele Unite ale Americii. Programul de mentorat este ca o carte interactiva. Cei care urmeaza cursurile WellCode sunt oameni care isi doresc sa performeze, care nu vor sa ramana in mediocritate. WellCode ii invata pe oameni cum sa invete. 95% dintre cei care au finalizat programul WellCode lucreaza in IT, au fost angajati.

 

In cadrul programului de mentorat WellCode, mentorii vorbesc pe limba oamenilor si transforma programarea, dintr-un domeniu dificil, intr-unul accesibil si pentru persoanele care nu au deloc cunostinte despre programare. Mentorii sunt mereu la dispozitia cursantilor.

 

Intra pe site si consulta oferta completa a programului de mentorat gandit de Petru Trimbitas. Urmareste testimonialele fostilor si actualilor cursanti, inregistrate pe paginile WellCode Pareri si WellCode Recenzii, programeaza o sedinta de consultanta cu membrii echipei si fa primul pas catre o cariera de succes si o viata mai buna! Bucuria succesului e cu atat mai mare cu cat efortul depus a fost mai intens! Accepta provocarea si indeplineste-ti visul unei cariere internationale!

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

20 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

20 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

20 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

20 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

20 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

20 de ore ago