Categories: Actualitate

A intrat într-un camion, după ce a adormit la volan

Un şofer de 65 de ani a ajuns la spital după ce ar fi adormit la volan, iar autoturismul scăpat de sub control s-a izbit de un camion şi apoi s-a răsturnat.
„În data de 06.01.2021, în jurul orei 03:25, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, a intrat în coliziune cu autocamionul condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Gorj, care circula din sens opus, după care s-a răs­turnat în afara părţii carosabile”, a informat IPJ Hunedoara. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătă­mare cor­porală din culpă.
Cu dosar penal s-a ales şi un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe DN68A, pe raza comunei Dobra, deşi se afla sub in­fluenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este anchetat pentru con­du­ce­rea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

12 minute ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

17 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

17 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

17 ore ago