A intrat cu securea peste concubină

9 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Ziua şi cazul de violenţă în familie în Valea Jiului. Dacă în urmă cu două zile un vulcănean s-a ales cu ordin de protecţie şi dosar penal, acum un alt bărbat din Uricani a păţit acelaşi lucru. Individul a intrat peste concubina sa înarmat cu un topor.
Poliţiştii din Uricani au fost alertaţi de către victimă, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Uricani, care le-a spus că fostul său concubin, un individ cu şapte ani mai tânăr, a ameninţat-o şi a spart o uşă cu o secure. Scandalul a pornit de la faptul că femeia n-a mai vrut să reia relaţia cu el. De frica fostului partener, tânăra s-a refugiat la o vecină, mai ales că bărbatul a ameninţat-o cu moartea. După ce şi-a vărsat nervii pe uşa de la palierul etajului unde cei doi locuiesc, individul a plecat, însă a continuat să o ameninţe pe femeie prin intermediul SMS-urilor.
„Bărbatul recalcitrant a fost identificat de către poliţişti la domiciliul mamei sale şi condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Agresorul este cercetat penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar ar putea fi acuzat şi de distrugere şi ameninţare. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, pe o perioadă de cinci zile, iar dacă nu-l va respecta, individul riscă să ajungă în arest.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Circulă sau nu autobuzele la Lăpugiu de Jos?

Mai mulţi cetăţeni din comuna Lăpugiu de Jos au reclamat faptul că autobuzele nu circulă în fiecare zi şi după...

Dacă l-a iertat nevasta, l-au iertat şi judecătorii

Individul din Călan care şi-a bătut soţia până când i-a rupt splina va sta mai puţin după gratii. În urma...

Paramedicii din Simeria bâjbâie prin oraş ca să ajungă la cei care-i solicită

După ce au fost probleme cu ambulanţa din dotare, care s-a defectat, acum, cei de la SMURD Simeria se confruntă...

Închide