A început recensãmântul în PNL

Nicolle Ebner

Pentru a evita, pe viitor, repetarea situaţiei hilare care a stat la baza scandalului ce a precedat Conferinţa judeţeană din 6 februarie, când a fost aleasă noua conducere a filialei judeţene PNL Hunedoara, liberalii hunedoreni au termen să-şi refacă baza de date în cel mult 60 de zile.

Bază de date cu membrii de partid…

„Pentru a evita situaţia de atunci, când unii primari liberali lipseau de pe lista existentă la Secretariatul general, se va reface întreaga bază de date a filialei judeţene. Nu se poate ca din cei peste 9.000 de membri din judeţ, pe lista de la Secretariatul general al partidului să figureze doar 4.800”, a declarat Mircea Ioan Moloţ (foto).

…dar şi cu simpatizanţi

Refacerea bazei de date înseamnă reînscrierea, în termen de 60 de zile, a tuturor membrilor de partid, fiecare preşedinte de organizaţie locală având sarcina de a contacta, personal, atât membrii organizaţiei, cât şi pe cei care nu mai activează. Odată cu refacerea bazei de date a membrilor de partid, Mircea Ioan Moloţ a sugerat liderilor din teritoriu să realizeze, în paralel, şi o listă cu simpatizanţii PNL. „Chiar dacă nu vor să devină membri de partid, e bine să ştim, la viitoarele alegeri, pe votul cui ne bazăm”, a mai declarat Moloţ. În urma modificării statului PNL, adoptată la Congresul din 5-7 martie, fiecare filială judeţeană de partid trebuie să-şi aleagă un secretar general, cei nominalizaţi de Moloţ pentru această funcţie, fiind Sorin Ştefoni – primarul comunei Densuş şi Florin Iacob – trezorier.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi în flagrant, la furat

Patru bărbaţi din Orăştie riscă să stea mai mulţi ani la închisoare, după ce au fost prinşi la furat în

Ţigările le aduce poştaşul

Un hunedorean este cercetat pentru evaziune fiscală, după ce poliţiştii au descoperit la un oficiu poştal din localitate, şapte colete...

Investiţie de top la Orăştie

IC. MEDICAL, companie americană de prestigiu în domeniul producţiei de instrumentar chirurgical şi aparatură electronică de specialitate, a semnat contractul...

Închide