A început examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic Agricol din Geoagiu

12 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Educatie si cultura

Magdalena Şerban

Ieri, elevii din clasa a XII-a ai Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza“ din Geoagiu au susţinut prima probă din cadrul examenului de bacalaureat, cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.
„Sunt înscrişi 25 de elevi, toţi provenind din seria curentă, nu şi din rândul absolvenţilor din anii precedenţi. În 16 şi 19 februarie va fi proba de evaluare a competenţelor digitale, apoi în 21 şi 22 februarie urmează evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, în cazul nostru limba engleză. Probele scrise vor fi susţinute la vară, cea de Limba şi iteratura română fiind programată în data de 25 iunie, Matematica a fost fixată în 27 iunie, iar pentru 28 iunie au fost stabilite Biologia, respectiv Geografia. În 4 iulie se vor afişa rezultatele şi se vor putea depune contestaţiile, iar în 9 iulie se vor publica rezultatele finale. Le doresc succes tuturor celor care susţin examenul de bacalaureat şi sper în obţinerea unor rezultate foarte bune”, a spus Octav Cismaşiu (foto), directorul adjunct al Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza”.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Anul Nou Chinezesc, întâmpinat la Deva

Cu prilejul Anului Nou Chinezesc (4716), anul Câinelui de Pământ, care începe la 16 februarie, ieri, la Deva Mall a...

Bulina albă 13.02.2018

Viorel Sălan, senator PSD de Hunedoara

Gura lumii 13.02.2018

Vorbesc cârcotaşii printr-un municipiu că un director ar fi decis să nu mai continue activitatea la instituţia de stat unde...

Închide