A fugit din Austria către Deva

6 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

     Un alt caz de dispariţie rezolvat de poliţiştii deveni este cât se poate de complicat. Aceştia au fost alertaţi tocmai din Austria, de un bărbat în vârstă de 42 de ani, de loc din comuna Dobra.
Bărbatul locuieşte în Austria şi le-a spus oamenilor legii că fata sa, o adolescentă de 17 ani, a plecat din Austria către România, însă nu a mai ajuns la domiciliul din comuna Dobra. ”În urma cercetărilor efectuate, în data de 05.08.2019, minora a fost depistată pe raza oraşului Odobeşti, judeţul Vrancea, unde se pare că s-a deplasat de bună voie, alături de prietenul său, un tânăr de 23 de ani. Minora nu a fost victima vreunei infracţiuni şi le-a declarat poliţiştilor că îşi doreşte să locuiască împreună cu prietenul său”, a precizat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Familia adolescentei a fost anunţată de poliţişti cum că fata este bine şi n-a fost victima vreunei infracţiuni. O altă minoră fugită de acasă a fost găsită de poliţişti în Centrul de Primire Minori în regim de Urgenţă din Deva. Fata de 14 ani a fugit de la bunica sa din municipiul Hunedoara cu gândul să ajungă în comuna Mărtineşti, unde este tatăl ei.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băiat de 13 ani, pus să muncească la o stână, salvat de poliţişti

Chiar copilul a fost cel care a alarmat forţele de ordine, după ce a sunat la 112 şi a spus...

Taximetrişti „piraţi”, prinşi şi sancţionaţi de poliţişti

O acţiune de amploare a fost derulată de poliţiştii Serviciului Rutier şi cei ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi şi...

Un adolescent a sunat la 112 şi a spus că a fost răpit şi dus într-o cabană în pădure.Alarma falsă a pus pe jar conducerea judeţului şi peste 120 de poliţişti şi jandarmi!

Cazul „Caracal” îi inspiră pe adolescenţi, dar din păcate nu la lucruri bune.

Închide