Categories: Actualitate

A fost reactivat Dispeceratul de iarnă pentru drumurile judeţene

Adriana Năstase

De astăzi, marţi, este reactivat Dispe­ce­ratul de iarnă pentru drumurile judeţene. Pre­şedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a convocat ieri o întâlnire la care au participat administratorul public al judeţului, Costel Avram, angajaţii Serviciului Administrare Drumuri şi operatorii care vor acţiona pentru întreţinerea drumurilor ju­deţene pe timp de iarnă în zonele de centru şi nord ale judeţului.
Toate problemele legate de traficul rutier îngreunat sau blocat din cauza condiţiilor meteo pe timp de iarnă vor putea fi anunţate la numărul de telefon al dispeceratului: 0737 553 971 care va fi funcţional 24 de ore din 24. La acest număr va răspunde în per­ma­nenţă ofiţerul de serviciu care va centraliza sesizările şi va transmite operatorilor infor­maţiile necesare pentru a interveni
„Sunt stabilite modalităţile de supra­ve­ghere, intervenţie şi responsabilitate cu pri­vire la întreţinerea corespunzătoare a dru­murilor judeţene în sezonul de iarnă. Le-am cerut colegilor mei, dar şi operatorilor serio­zitate maximă. Vreau să răspundem prompt la solicitările primite din teren, de aceea dispeceratul va funcţiona chiar la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara. Îmi doresc ca planul de intervenţie pe timp de iarnă să funcţioneze fără sincope, atât din partea noastră, cât şi din partea operatorilor”, a de­clarat Laurenţiu Nistor.
Preşedintele Comisiei de coordonare a pro­gramului de iarnă în vederea prevenirii şi com­baterii înzăpezirii, Costel Avram, a de­clarat: „Suntem pregătiţi să răspundem cu responsabilitate provocărilor din această iarnă. Totodată, ne dorim şi o cât mai
bună co­municare, atât cu cetăţenii, cât şi cu ope­ra­torii care vor interveni pentru des­zăpezire. De aceea, pe lângă numărul de telefon al dis­pe­ceratului vom reactiva pagina de Facebook https://www.facebook.com/ drumurihunedoara/ unde vom publica toate informaţiile necesare publicului larg”.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago