Categories: Comunitate

A fost distracţie mare la Gurasada

Magdalena Şerban

Gurasada Park (fostă unitate militară, actualmente bază de agrement) a găzduit vineri şi sâmbătă, cea de-a treia ediţie a festivalului ROUTE 68 SUMMERFEST, iar duminică, parcul central din Gurasada fost ales pentru un spectacol folcloric, cu ocazia Zilelor comunei.

Fotbal pe pâine
În weekend, distracţia a fost la ea acasă, în comuna Gurasada. Pe lângă Route 68 Summerfest, lumea a venit aici pentru Zilele comunei.
Duminică au fost emoţii mari pentru pasionaţii de fotbal. Astfel, au fost organizate meciuri de fotbal între opt echipe (din Gurasada şi celelalte comune din jur), în cadrul „Cupei de vară” – ediţia a XII-a, pe sistemul semifinalelor, organizate prin tragere la sorţi. Premiile au constat în diplome, cupe şi bani. Câştigătoarea ediţiei a fost echipa din Zam, gazdele clasându-se pe locul secund. Poziţia a treia i-a revenit echipei din Ulieş. A urmat un spectacol folcloric ce a adunat nume mari ale cântecului popular românesc: Nicu Novac, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Stana Stepănescu, Remus Grosu, Mariana Zota, Claudia Ceocu şi Ansamblul de dansuri „Pădureanca” din Deva. În continuare, lumea a putut juca la rugă, până în noapte târziu, pe muzica lui Nicu Novac şi a formaţiei sale. Nu putea să lipsească de la un asemenea spectacol focul de artificii. „La acest eveniment au participat câteva mii de oameni, lucru care ne bucură. Încă o dată, s-a auzit de comuna noastră, peste graniţele judeţului. Mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare, prin sprijinul lor făcându-se posibilă concretizarea acestei manifestări”, a spus primarul din Gurasada, Silviu Nan (foto). De menţionat că alături de comunitate s-au aflat şi parlamentari şi directori ai unor instituţii hunedorene.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago