Categories: Actualitate

A blocat un drum cu mașina și s-a culcat

Cei care l-au trezit au fost polițiștii din Cugir, aceștia fiind sesizați de ceilalți participanți la trafic, care au crezut că șoferului i s-a făcut rău. Când l-au scos pe hunedorean din autoturism, din buzu­na­rul pantalonilor i-au căzut și drogurile, astfel că polițiștii au realizat care este mo­tivul ”oboselii” sale.

A plecat la muncă în străinătate
Pe firul anchetei au intrat imediat ofițerii BCCO cât și procurorii Direcţiei de Inves­ti­gare a Infracţiunilor de Criminalitate Orga­ni­zată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara. Tânărul a fost trimis în judecată la Tribunalul Hunedoara pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive și deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Tânărul mai fusese cercetat pentru efectuarea în mod repetat de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. „S-a constatat că pe mijlocul părţii carosabile (…) se afla oprit şi cu motorul în funcţiune un auto­turism de culoare neagră, marca Audi, cu numărul de înmatriculare (…), pe scaunul şoferului aflându-se cufundată în somn o persoană de sex masculin. După ce a fost trezit din somn, acestuia i s-a solicitat să coboare din autoturism, moment în care din buzunarul pantalonului de trening i-a căzut un pliculeţ din plastic în care se afla o substanță vegetală mărunțită de culoare ver­zuie”, se arată în dosar. Instanța de ju­decată a stabilit un nou termen în dosar, în condițiile în care un martor ar fi plecat la muncă peste hotare și nu a putut fi adus în fața completului de judecată. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

10 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

15 ore ago