Categories: Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizația Județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat îşi exprimă solidaritatea cu Victor Ponta, premierul României şi Preşedintele Partidului Social Democrat. Pe această cale respingem în totalitate ideea demisiei din funcția de Prim-Ministru al României. Prezumția de nevinovăție primează iar demisia nu poate veni în mod forțat  în urma citării de către DNA pentru audieri în ziua în care Partidul National Liberal depune o moţiune de cenzură. Mandatul de Premier a fost atribuit lui Victor Ponta în mod democratic de către Parlamentul României iar demersul președintelui Klaus Johannis, privind solicitarea de demisie a Premierului, nu este decât o abordare politicianistă, în afara cadrului constituţional şi nu are decât rolul de a sprijini Partidul Naţional Liberal în demersurile sale. Klaus Johannis, ca președinte al tuturor românilor, trebuie să dea dovadă de imparțialitate iar până când justiția își spune cuvântul era firesc să fie reținut în declarații.
Victor Ponta are un mandat dat de Parlament și o datorie față de cetățenii României! Organizația Județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat cere în mod public premierului să își continue activitatea desfășurată ca Prim-Ministru și să ducă mai departe proiectele pe care Guvernul și partidul și le-au asumat.
Un procuror  DNA nu poate fi mai presus de Parlament, Guvern și de cetățenii acestei țări! Acest fapt nu ar însemna altceva decât dictatură, iar România nu se poate întoarce în haos și la vremuri pe care nu și le mai dorește!

Deputat Laurențiu Nistor, Președintele Partidului Social Democrat Hunedoara

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

2 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

2 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

2 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

2 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

2 ore ago