Categories: Actualitate

7 streameri Twitch pe care merită să îi urmărești

Numărul streamerilor de pe Twitch este în creștere de la o zi la alta și domeniile în care se fac transmisiuni este în continuă expansiune. De la o platformă pe care se făcea streaming de jocuri, Twitch a ajuns în prezent un loc în care oamenii nu văd doar atât, ci se pot uita la profesioniști care joacă poker, la oameni care cântă, pescuiesc, gătesc sau își prezintă viețile de zi cu zi.

 

 

Iată 7 streameri pe care merită să îi urmărești pe Twitch:

 

  1. Ninja

 

Are 18.3 milioane de urmăritori și s-a făcut remarcat prin faptul că este un jucător foarte bun de Fortnite. La un moment dat a întrerupt parteneriatul de exclusivitate pe care îl avea cu Twitch și s-a mutat pe platforma Mixer, dar s-a întors după ce aceasta a eșuat. Streamurile sale adună sute de mii de vizualizări și este unul dintre cei mai populari creatori de conținut de pe platformă. Face live-uri destul de des, aproape zilnic chiar, iar acestea au în general intre 2 și 8 ore. Este prezent și pe alte platforme de socializare precum TikTok, YouTube, Instagram și Facebook.

  1. Auronplay

 

Twitch este o platformă foarte populară în Spania, iar Auronplay este un creator de conținut din această țară cu nu mai puțin de 13.8 milioane de urmăritori. Conținutul său este în limba spaniolă. A schimbat adesea jocurile în ultimii ani. S-a consacrat cu GTA V, iar apoi a jucat pentru mult timp Among US. În prezent este pasionat de Minecraft. Conform statisticilor oferite, 46% dintre urmăritorii săi sunt din Spania, 9% din Mexic, iar 7% din Argentina. 1% dintre urmăritori sunt însă din România.

 

  1. Vivi Saliba

 

Vivi este o jucătoare de poker profesionistă din Brazilia, una dintre cele mai apreciate din circuit, în special pentru naturalețea pe care o are. De ceva timp, a început să facă și streamuri pe Twitch și face parte din echipa 888poker, care mai conține și alte nume importante din lumea acestui joc. Pe contul său de Twitch, Vivi Saliba a creat o comunitate cu mii de urmăritori cu care discută diverse strategii poker, analizează mâini, dar oferă și detalii despre programul său din viața de zi cu zi. Totul într-o atmosfera foarte plăcută și relaxantă. De altfel, Vivi Saliba este una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuit și a fost prezentă inclusiv în România la un turneu de poker live organizat de 888poker.

 

  1. Hitch

 

Canadianul este unul dintre cei mai buni streameri de IRL de pe Twitch. Pe numele său Trevor, acesta are 28 de ani și este cunoscut pentru faptul că se plimbă în toată lumea cu autostopul. A început la 19 ani în Vancouver Island, iar până în prezent a făcut peste 1800 de curse în 37 de țări. Când avea 24 de ani, Hitch a început să facă turul SUA cu autostopul, iar în ultima perioada a ajuns și în Europa alături de partenera sa Sarah. Este un om relaxat, care prezintă multe locuri în care ajunge. Pe canalul său de Twitch are peste 115 mii de urmăritori.

 

  1. Joeykaotyk

 

Un dansator de breakdancer născut în Taiwan dar crescut în SUA. El are peste 125 de mii de urmăritori pe contul său de Twitch. A călătorit în ultima perioadă în numeroase țări din Asia, precum Coreea de Sud, Singapore, Malaezia și Vietnam. În aceste locuri, el continuă să practice breakdance. A lansat diverse provocări către alți dansatori și a învățat alți oameni. Are o personalitate plăcută și este un streamer care și-a creat o comunitate solidă.

 

  1. SoFloWildlife

 

Un canal foarte apreciat mai ales de cei pasionați de pescuit și de mediu în general. În spatele SoFlowWildlife se află Drew, un american din Florida de Sud, care are un Master la Universitatea din Miami în viața marină. El le povestește așadar urmăritorilor diverse episoade trăite de el în timp ce pescuiește. Prin intermediul canalului sau poți să afli mai multe lucruri despre viața marină și despre cea din sălbăticie. De asemenea, sprijină cercetările științifice care ajută la protecția mediului. Totul într-o atmosferă foarte relaxantă.

 

  1. Cjayride

 

Un alt streamer IRL care are peste 66 de mii de urmăritori. El prezintă aventurile spectaculoase pe care le are în lumea din Asia. În prezent locuiește în Taipei, însă în trecut a mai stat în Japonia, Malaezia, Coreea de Sud, Taiwan și China. De asemenea, din când în când mai face și stream-uri cu jocuri video, dar activitatea sa principală este interacțiunea cu cultura asiatică. Continuă să călătorească prin Asia și își descrie canalul ca fiind distracție în viața reală.

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

8 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

8 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

8 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

8 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

8 ore ago