Politica si administratie

„Ţãrãniştii adevãraţi nu-l susţin pe Bãsescu”

Nicolle Ebner

Biroul judeţean de conducere al PNŢ-CD Hunedoara afirmă că, declaraţia de sâmbătă, 12 septembrie, a lui Marian Miluţ, privind aşa-zisa susţinere a lui Traian Băsescu, în campania electorală, reprezintă o nouă încercare mârşavă de a dezbina şi de a crea confuzie în rândul partidului.

„PDL i-a promis postul de ministru al IMM-urilor”

Emil Danci, preşedintele filialei judeţene a PNŢ-CD Hunedoara, consideră că se încearcă distrugerea partidului, din interior, de către „facţiunea impostoare, care se autointitulează PNŢ-CD” şi care este condusă de Miluţ. Danci afirmă că Miluţ şi-a declarat sprijinul pentru Băsescu, deoarece: „potrivit unui scenariu, după primul tur, Crin Antonescu va bate palma cu Boc, Miluţ va fi ministrul IMM-urilor, iar Pavelescu, secretar de stat”. Liderul ţărăniştilor hunedoreni a reamintit că, în 2008, acelaşi Miluţ s-a declarat de partea lui Tăriceanu.

Încă un congres, în 26 septembrie

Pentru a stabili, odată pentru totdeauna, care dintre facţiuni are legitimitate, cea a lui Miluţ sau cea condusă de Radu Sârbu, 26 de organizaţii judeţene au cerut convocarea unui Congres extraordinar. Marian Miluţ nu a recunoscut Congresul PNŢ-CD din luna august a anului 2008, când preşedinte al partidului a fost ales Radu Sârbu şi a refuzat să predea ştampila formaţiunii politice. De atunci, partidul este divizat în două tabere, iar instanţa încă nu s-a pronunţat care dintre ele este adevăratul PNŢ-CD.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura