Categories: Actualitate

50% din britanicii pasionați de jocuri de noroc plănuiesc să reducă activitatea

Un sondaj YouGov arată că 50% dintre jucătorii britanici ar putea căuta să reducă activitatea. Ei invocă costul de trai crescut drept unul dintre principalele motive.

Potrivit a 700 de persoane intervievate, oamenii ar putea începe treptat să renunțe la jocurile de noroc. Pe baza constatărilor cercetării, 18% dintre jucătorii din Regatul Unit caută să renunțe complet la jocurile de noroc, invocând costurile în creștere ale jocurilor de noroc și inflația indicelui prețurilor în creștere semnificativă.

Jucătorii de noroc invocă costul vieții drept motiv pentru a reduce jocurile de noroc

Studiul a fost comandat de Departamentul de încredere (DoTrust), care urmărește să înțeleagă mai bine atitudinile și tendințele legate de jocurile de noroc. În timp ce 18% caută să înceteze complet activitatea, alți 32% au confirmat că ar căuta să reducă timpul petrecut cu jocurile de noroc, mai degrabă decât să-l suspende complet.

Asta înseamnă că aproape 50% dintre jucătorii activi ai Marii Britanii ar putea căuta o cale de a ieși cu totul din hobby. Interesant, totuși, 49% dintre oamenii care pariază nu și-au schimbat atitudinea față de activitate și au spus că vor juca la fel de mult.

Și mai interesant, 1% dintre respondenți au spus că ar lua în considerare creșterea sumei și a timpului pe care îl petrec pariind. Dintre cei care au spus că își vor reduce distracția, 351 de respondenți, un grup de 211 au citat costul vieții drept motiv pentru care acest lucru ar fi necesar. Alte 34 de persoane au spus că circumstanțele personale au avut mai mult de-a face cu decizia decât orice altceva, iar 80 de persoane au explicat că și-au schimbat prioritățile.

Din total, 34 de persoane au recunoscut că nu sunt siguri dacă vor lua în considerare creșterea sau scăderea participării la jocurile de noroc, deoarece nu era ceva la care s-au gândit. Sondajul s-a concentrat apoi pe inflație și pe creșterea costului de trai. Din cei 700 de jucători, 11% au recunoscut că au fost grav afectați de schimbare și că se străduiau să plătească facturile și alte cheltuieli de bază.

Operatorii trebuie să intervină pentru a proteja jucătorii de noroc

43% dintre jucători intervievați au spus că ar putea simți deja efectele inflației și își reduc cheltuielile neesențiale. Aproximativ 38% dintre jucători au recunoscut că lăcomia corporațiilor i-a afectat ușor, dar nu s-au gândit să facă schimbări imediate în obiceiurile lor de cheltuieli. Alți 7% au spus că nu au fost afectați deloc.

Potrivit directorului executiv și fondator al DoTrust, Charles Cohen, aproape toți cei pasionați de jocuri de noroc vor avea mai puține fonduri la dispoziție pentru a juca. Cohen susținut că, pentru a menține consumatorii protejați, operatorii ar trebui acum să intensifice măsurile de prevenție și să se asigure că le prioritizează interesele.

Aceste sugestii vin în contextul unei revizuiri mai ample a legilor privind jocurile de noroc din Regatul Unit, care este de așteptat să creeze controale financiare mai stricte și să introducă mai multe măsuri de protecție a consumatorilor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

11 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

11 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

11 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

11 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

11 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

11 ore ago