20.000 de lei pentru finanţarea unei idei bune de afaceri

imagine_advertorial_VITAS

Toţi cei care au o afacere la început sau o idee bună de afaceri pot câştiga 20.000 de lei pentru finanţarea planului lor. Înscrierea proiectului de afacere în concursul „Declaraţia de Independenţă” până la 15 martie 2015 poate aduce celei mai bune idei finanţarea nerambursabilă şi independenţa celor care participă.

Ideile de afaceri originale şi fezabile duc la dezvoltarea competiţiei pe piaţă, crearea locurilor de muncă şi dobândirea independenţei celor care încep o afacere. În acest sens Vitas IFN România lansează campania-concurs “Declaraţia de Independenţă”, ce vine în întâmpinarea celor care doresc să-și deschidă o afacere sau au deja o afacere la început de drum. Prin lansarea concursului de finanțare a „start-up”-urilor, antreprenorii cu un plan de afaceri original şi fezabil şi care împărtășesc ideile lor ambițioase cu Vitas IFN au şansa de a câștiga 20.000 de lei, respectiv finanţarea nerambursabilă a ideii lor.

Pentru a aplica la concurs participanții trebuie să aibă o idee de afacere menită să demonstreze spiritul lor antreprenorial. Ideile trebuie dezvoltate într-un plan de afaceri, ce va cuprinde detalii despre: scopul, viziunea și obiectivele afacerii, planul operațional, managementul și organizarea afacerii, identificarea riscurilor, planul financiar și un model de cashflow. Planul va putea fi trimis până în data de 15 martie 2015, în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected] sau accesând direct pagina web a Vitas IFN Romania. Formatele acceptate sunt Word, PDF sau JPEG, tehnoredactate computerizat, minimum trei pagini şi maximum 30.
Vitas IFN este o instituţie nebancară de microfinanţare, activă pe piaţa din centrul şi vestul României de peste 18 ani. Instituţia vine atât în sprijinul antreprenorilor beneficiari ai unei afaceri, cu ambiții de dezvoltare, cât și a antreprenorilor în devenire, a celor care au o idee, un plan de afaceri fezabil și realist, însă sursele de finanțare nu le sunt la îndemână.

În Deva, antreprenorii pot cere informaţii la biroul Vitas IFN, Aleea Neptun, bl. 35, sau sunând la tel. 0254-219.409 ori 0354-401.100. În Hunedoara, antreprenorii pot cere informaţii la biroul Vitas IFN, B-dul Corvin, nr. 13 sau sunând la tel. 0354-881.339.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minor, acuzat de tentativă de omor

Vineri, un minor de 14 ani din Romos și-a înjunghiat bunica, în urma unor discuții aprinse pe care le-a avut...

Încă o lună de arest pentru Simota

Omul de afaceri din Valea Jiului, Alin Simota va petrece următoarea lună în spatele gratiilor. Magistrații Curții de Apel Alba

Iulian Ceia ar putea fi dat în urmărire internațională

Iulian Ceia, condamnat definitiv la doi ani de închisoare în dosarul ”Comorile dacice” a fost dat de polițiști în urmărire

Închide