FlashPolitica si administratie

Mihai Popovici candidează pentru Primăria Deva, susţinut de Alianţa pentru Hunedoara

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

Natalia Bumbac

Posibil cel mai tânăr candidat pentru Primăria Deva, Mihai Popovici (foto centru) s-a înscris ieri în cursa pentru câştigarea funcţiei de edil al municipiului reşedinţă de judeţ. Acesta va fi susţinut de Alianţa pentru Hunedoara, formată din UNPR Hunedoara, formaţiune politică din care provine candidatul menţionat mai sus, PSR Hunedoara şi peste 60 de organizaţii nonguvernamentale. De asemenea, din partea alianţei a fost depusă lista de candidaţi pentru Consiliul local Deva.

„Să aibă locuri de muncă acasă”
Preşedinte al Organizaţiei de Tineret a UNPR Hunedoara, Mihai Popovici susţine că tinerii trebuie să se implice în politică, dacă vor să schimbe lucrurile în bine, pentru că stând pe tuşă nu vor rezolva nimic. „Sunt născut, crescut şi şcolit în Deva. Îmi doresc pentru oamenii de aici un trai mai bun. Vreau ca tinerii să nu mai plece din Deva, să aibă locuri de muncă bine plătite acasă la ei. Şi, nu în ultimul rând, bunicii şi părinţii noştri să aibă o viaţă decentă, fără povara zilei de mâine. Am 38 de ani, s-ar putea să fiu cel mai tânăr candidat pentru Primăria Deva. Tinerii trebuie să se implice în politică, pentru a o schimba din interior. Pentru Consiliul local al municipiului reşedinţă de judeţ, Alianţa pentru Hunedoara vine cu o echipă de oameni pricepuţi, care nu am mai fost consilieri locali, nu sunt traseişti politici. Consider că aceste lucruri sunt un mare plus, pentru că venim cu idei şi proiecte noi”, a afirmat Mihai Popovici.

Primul pe lista de la Consiliul judeţean
Încrezător în şansele echipei de candidaţi din partea Alianţei pentru Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu, susţine că platforma politică pe care a iniţiat-o merge direct la inima alegătorilor, ceea ce va duce la un scor bun în alegerile din 5 iunie. „Echipa de candidaţi pentru Deva este formată din oameni tineri, unii provin din politică, alţii nu. Alianţa pentru Hunedoara este o platformă civică, unde pot veni oameni, cu o singură condiţie: să aibă un plan, un proiect, un vis al lor şi să vină să pledeze pentru el şi să şi-l promoveze. Candidatul nostru la Primăria Deva, pe lângă că este tânăr, este instruit în absorbţia de fonduri europene, un lucru de care Deva are nevoie. Un alt lucru important pentru noi este că auzim oamenii spunând tot mai des: cei roşii să voteze pentru roşii, galbenii cu cei galbeni, iar hunedorenii cu Alianţa pentru Hunedoara”, a declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu. Acesta a mai spus că Alianţa pentru Hunedoara va avea candidaţi în majoritatea localităţilor din judeţ şi pentru Consiliul Judeţean Hunedoara, unde va fi cap de listă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura