Categories: Sport

„Îngenuncheaţi” de Soare

Ciprian Marinuţ

Echipa FC Hunedoara II a ajuns la al treilea eşec consecutiv în returul Ligii a IV-a, după ce a fost învinsă, acasă, de Universitatea Petroşani. Alb-albaştrii au deschis scorul în minutul patru prin Păun, însă studenţii au întors rezultatul prin golurile marcate de A. Soare (10, 81) şi Spânoche (23).
 

Puternic şi pe frig
Tânăra trupă antrenată de Nelu Mitrică a fost mutată din mocirla terenului de zgură, pe iarba arenei centrale a Stadionului „Michael Klein”, dar a rămas la fel de tributară lipsei de experienţă. Mânaţi în luptă de dorinţa de promovare la prima echipă şi de frica de sancţiunile financiare anunţate de patronul Cornel Ene, alb-albaştrii au început curajos. Alexandru Păun a deschis scorul cu un şut din careul mic, sub transversală, după o centrare de pe dreapta a lui Vremi. Bucuria hunedorenilor a durat numai şase minute, întrucât A. Soare a „strălucit” cu un şut la vinclu şi a egalat, în ciuda frigului destul de aspru de la ora meciului. Mai maturi şi mai pragmatici, studenţii au preluat conducerea în minutul 23, prin Spânoche, care a prins un şut imparabil sub transversală, de la 25 de metri. Hunedorenii au avut şansa egalării prin Timuc (39), însă şutul său a ţintit transversala. Meciul a fost închis de acelaşi A. Soare (81), atacantul din Valea Jiului marcând cu un şut de la marginea careului, după o cursă de la centrul terenului, 1-3.

Salvaţi de eurogoluri
„FC Hunedoara II a fost pusă sub presiune de către conducerea clubului, prin declaraţiile patronului Cornel Ene, dar noi am reuşit un joc bun, în compania unei echipe tinere, cu mulţi jucători talentaţi. Am fost conduşi din minutul patru la o greşeală a apărării noastre, dar am revenit imediat cu două eurogoluri, oferite spectatorilor prezenţi”, a declarat Ionuţ Stelescu, antrenorul Universităţii Petroşani.

FC Hunedoara II-„U” Petroşani 1-3 (1-2)
FC Hunedoara: C. Apostol–Harabagiu, Mâcnea, Plăviţiu, R. Muntean (62’ Tiric)–V. Pîrvu, P. Bobouţanu, Timuc, Vremi–Doroi, Al. Păun.
„U” Petroşani: Dobrai–Asan (45’ Ghiorghescu), Spânoche, Konicika, Mateescu–Dobre, Belei, Puian (62’ Păpurică), Al. Apetri (75’ V. Munteanu)–Cl. Işfan (82’ Creciunesc), A. Soare.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

36 de minute ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

2 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

9 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

9 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

9 ore ago