„Votaţi cele mai nerealiste promisiuni ale PDL”

17 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Livia Botici

Începând de astăzi, timp de două săptămâni, hunedorenii au posibilitatea să realizeze un top cu cele mai nerealiste promisiuni ale PDL, din campania electorală de anul trecut. Proiectul este iniţiat de filiala judeţeană Hunedoara a Tineretului Liberal.

Două panouri pentru cetăţeni

Ieri, Cosmin Joiţoiu, preşedintele TNL Hunedoara, a anunţat începerea proiectului. „Am demarat o acţiune a tinerilor liberali din judeţ, pentru a prezenta cetăţenilor faptul că, promisiunile membrilor PDL, în campania electorală pentru prezidenţiale, de anul trecut, au fost doar pentru a câştiga un vot. Timp de două săptămâni, în Deva, va exista un panou cu 10 dintre aceste promisiuni electorale neonorate. Cetăţenii au posibilitatea să aleagă cea mai nerealistă promisiune. Panoul va fi amplasat, alternativ, în zona Pieţei Centrale şi în zona Casei de Cultură „Drăgan Munteanu”, atât dimineaţa, cât şi după-masa. De asemenea, va mai exista un alt panou identic, care, zilnic, va fi montat în câte o localitate urbană din judeţ, pentru a putea interacţiona şi cu locuitorii”, a declarat Cosmin Joiţoiu.

„Numai vorbe goale…”

Potrivit liderului tineretului liberal din judeţul nostru, prin această acţiune se urmăreşte „demascarea minciunilor” membrilor PDL. „Anul trecut, acest partid a făcut promisiuni electorale, pe care nu le-a onorat, cu toate că ştia foarte bine care este situaţia economică a ţării, întrucât guvernau. Pe lângă aceste promisiuni deşarte, este vorba şi despre o totală lipsă de inspiraţie şi viziune în ceea ce priveşte un plan anticriză viabil. Nu în ultimul rând, membrii acestui partid politic sfidează demnitatea şi bun-simţul alegătorului. Au promis servicii de sănătate de înaltă calitate, reformă radicală în educaţie, alocaţii de 100 de lei pentru elevi sau scutirea de impozit a profitului reinvestit şi eliminarea a 100 de taxe, dar de fapt, nu au realizat nimic. Numai vorbe goale…”, a adăugat liderul TNL Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Vreau sã continui strategia politicã a organizaţiei”

Duminică, 19 septembrie, trei lideri ai organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD vor candida pentru postul de preşedinte, deţinut în prezent...

Bunii samariteni s-au dovedit a fi hoţi

Doi adolescenţi, unul de 14 ani şi celălalt de 16 ani, au jefuit o bătrânică, profitând de faptul că femeia,...

“Este nevoie, mai mult ca oricând, de unitate în partid”

Acum, când populaţia României trece prin cea mai grea perioadă de după 1990, din cauza măsurilor de o duritate fără...

Închide