„Să se renunţe la delegaţie“

Nicolle Ebner

 Consilierul local PRM Vulcan, Dorel Şchiopu, critică decizia prin care Consiliul Local al municipiului Vulcan a alocat suma de 26.261 lei pentru participarea unei delegaţii la Târgul Entsorga-Koln (în domeniul salubrităţii), în perioada 24 octombrie-1 noiembrie.

Banii din buget,  cheltuiţi pe delegaţii
Conform hotărârii consiliului local, delegaţia este compusă din patru consilieri locali, trei persoane care vor fi numite de către primarul municipiului Vulcan, cărora li se alătură un grup de salariaţi ai Pregoterm, condus de directorul societăţii, Marius Danci. „Deşi activitatea în domeniul salubrităţii este una foarte importantă şi care, mai ales în municipiul Vulcan, necesită multe îmbunătăţiri, adresez un apel public celor amintiţi mai sus, să renunţe la deplasare, care implică prea mulţi bani din bugetul local”, susţine consilierul PRM, Dorel Şchiopu. Acesta menţionează că pe aceeaşi temă, o delegaţie din Vulcan a mai efectuat o deplasare de două săptămâni, în toamna anului 2007, în Anglia, Irlanda, Olanda şi Belgia, delegaţie din care a făcut parte şi primarul Gheorghe Ile şi Marius Danci.

Să promoveze valorile locale
Dorel Şchiopu declară că aleşii locali ar trebui să ia în considerare mai mult nevoile comunităţii şi să se implice în susţinerea acţiunilor organizate pentru promovarea valorilor locale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.