„PSD nu este barcã de salvare pentru naufragiaţii PDL“

Nicolle Ebner

Declaraţiile deputatului PDL de Orăştie, Iosif Blaga, făcute presei locale, potrivit cărora nu este exclus ca din toamnă să treacă la PSD, sau să-şi dea demisia din partid în cazul unui eşec al actualei guvernări, nu au picat prea bine la stomacul social-democraţilor hunedoreni.

Nu mai cred în lacrimile celor de la putere

„Cred că e o glumă. De vreo 10 ani tot trece la PSD, aşa că nu mă impresionează declaraţia lui Blaga şi nici respectul şi recunoştinţa lui faţă de PSD. Dacă avea de gând cu adevărat să treacă la noi, trebuia să voteze moţiunea. Atunci, demonstra că are orientări de stânga. Faptul că stă la pândă, dacă prinde vulpea sau nu o prinde, noi nu umblăm cu asemenea oameni. Dacă avea sânge în vene, trebuia să demonstreze că nu doreşte să se taie pensiile şi salariile bugetarilor. Atunci da, putea să bată la poarta PSD. Oameni care oscilează, în funcţie de cum merg evenimentele, nu au ce căuta în PSD”, declară deputatul PSD Laurenţiu Nistor.

„Blaga ar fi trebuit să-şi demonstreze gândirea social-democrată prin votul moţiunii. Ar fi trebuit să voteze pentru ca Guvernul Boc să-şi încheie mandatul. În acest mod, ar fi fost unul dintre cei opt parlamentari care ar fi putut hotărî ca pensiile să nu fie tăiate cu 15 la sută, iar salariile bugetarilor cu 25 la sută. Subliniez faptul că PSD nu este o barcă de salvare pentru naufragiaţii PDL, conduşi de cârmaciul Băsescu”, vine şi răspunsul, radical, al preşedintelui filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu (foto).

Liderii social-democraţi hunedoreni apreciază că toate declaraţiile parlamentarilor PDL sunt diversiuni, iar în realitate, reprezentanţii PDL transmit o serie de mesaje, astfel încât, partidul să nu mai fie asimilat actualei guvernări şi a măsurilor de austeritate. Strategia are scopul de a aduce din nou PDL în preferinţele electoratului. Prin urmare, „nu ne amăgim cu aşa ceva”, concluzionează liderii PSD din judeţul Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

11 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

11 ore ago