„Nu vrem sã suprapunem o crizã politicã peste cea economicã”

14 august 2009 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

 Nicolle Ebner

Preşedintele democrat-liberalilor craioveni, Antonie Solomon, a declarat că alianţa PSD-PDL reprezintă un „anus contra naturii”, întrucât un partid „creştin-democrat” de dreapta nu se potriveşte cu o formaţiune de stânga, „de comunişti”. Expresia a fost folosită, miercuri, într-o conferinţă de presă.

„PSD a dovedit suficientă înţelepciune”
„Alianţa este un anus contra naturii. Nu poţi să aşezi un partid de stânga, comuniştii, cu unul de dreapta, creştin-democraţi. La asta mă refer. Nu se potrivesc”, a declarat primarul Antonie Solomon. 
Liderul social-democraţilor hunedoreni a fost surprins de declaraţia primarului PDL al Craiovei şi consideră că Solomon nu este diagnosticianul perfect, care să identifice boala de care suferă coaliţia. „Chiar dacă lui Solomon comparaţia i se pare foarte interesantă, la urma urmei, nu reprezintă altceva, decât o soluţie pentru un pacient aflat în suferinţă”, răspunde social-democratul hunedorean, care menţionează că PSD a avut suficientă înţelepciune să nu suprapună o criză politică peste una economico-financiară, deoarece interesele ţării sunt mai presus decât cele de partid.

Cumpăna din 3 septembrie
Surse din cadrul partidelor parlamentare afirmă că sentinţa privind viitorul coaliţiei PSD-PDL se va semna în perioada 3-15 septembrie, când guvernul îşi va asuma răspunderea pe legile educaţiei, după cum a anunţat premierul Boc, cu toate că PSD doreşte contrariul, considerând că legile trebuie supuse dezbaterii publice şi parlamentare. Politicienii spun că, dacă nu trece pachetul de legi, guvernul cade, iar “găselniţa” cu asumarea răspunderii de către guvern face parte din strategia PDL de a scoate PSD de la guvernare. La sfârşitul lunii trecute, chiar PSD dădea semne de supărare, iar în ceea ce priveşte o eventuală intenţie de a ieşi de la guvernare, „PSD va hotărî asta, după o evaluare a activităţii coaliţiei din05 Florin Cazacu0387 ultimele luni”, declara la acea vreme Florin Cazacu (foto), primarul municipiului Brad şi liderul PSD Hunedoara.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. popescu spune:

    PDL a adus la guvernare PSD-ul si nu au dat dovada de seriozitate.

  2. Nelu spune:

    Daca ar avea coloana vertebrala PSD ar iesi de la guvernare,dar cum la cascaval e batalie mare …, iar tovarasu Cazacu in afara de serbari si vaci postate spatiile verzi din Brad nu stie mai mult.
    ASTA ESTE ELITA CARE NE CONDUCE!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cabanieri puşi la plată

Pensiunile şi cabanele din Parâng, care au declarată activitatea de cazare, sunt obligate de către inspectorii Primăriei Petroşani să achite...

Pregãtiţi pentru „curba de sacrificiu”, dar nu oricum

Lacrima Minişca, liderul CNSLR „Frăţia”-filiala Hunedoara, declară că există nemulţumiri din ce în ce mai mari cu privire la reducerea...

Start sub semnul ruşinii

Ediţia 2009-2010 a campionatului ligii secunde demarează, mâine, conform programării, în ciuda loviturilor încasate de echipe din partea crizei financiare,...

Închide