Nicolle Ebner

Liderii filialei judeţene PSD Hunedoara nu renunţă la speranţa că Mircea Geoană  ar putea câştiga alegerile prezidenţiale din acest an şi aşteaptă decizia Curţii Constituţionale, convinşi fiind că probele privind fraudarea „de proporţii” practicată de PDL în turul doi al scrutinului pot constitui elementul surpriză al rezultatului final.

PSD crede în miracolul verdictului final
„Elementele prezentate de PSD la Curtea Constituţională demonstrează că rezultatul a fost viciat, ducând la pierderea alegerilor de către Mircea Geoană. Chiar şi concluziile din raportul observatorilor OSCE (Organizaţia pentru Securitate şi Colaborare în Europa) spun că există nereguli care trebuie cercetate de urgenţă. Decizia Curţii Constituţionale poate reprezenta elementul surpriză, care să-l aducă pe Mircea Geoană în funcţia de preşedinte. În campania electorală, Traian Băsescu a dus un război cu mogulii, nu a avut un program pentru ţară şi prin urmare, a pierdut alegerile în România. A putut să influenţeze doar electoratul din Diaspora, folosindu-se de butoanele serviciilor speciale. Să nu uite că, furtul în politică se plăteşte de către electorat iar elementul surpriză este farmecul acestei lupte”, a declarat preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu (foto), menţionând că PSD Hunedoara va face tot posibilul să nu trădeze încrederea electoratului hunedorean, care, în procent de 60 la sută l-a dorit pe Mircea Geoană preşedinte, şi va milita pentru atingerea obiectivelor sociale, indiferent de cine va guverna România. PSD Hunedoara s-a clasat pe primul loc în Transilvania şi pe locul trei, în ţară, ca număr de voturi obţinute de Mircea Geoană.

CNP-urile invalidate, cercetate la Parchet
Ieri, PSD Hunedoara a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cu privire la depistarea a 35 de persoane la secţia specială din Deva şi opt la cea din Cârjiţi, ale căror CNP-uri au fost invalidate de programul naţional pentru depistarea votului multiplu. „Am solicitat verificarea acestor persoane care nu există şi sancţionarea celor care au eliberat documentele de identitate false, precum şi a preşedinţilor secţiilor de votare.
Din câte am înţeles, Parchetul a trimis deja sesizarea noastră către Curtea de Apel Alba Iulia”, a declarat şi deputatul Laurenţiu Nistor, directorul campaniei electorale PSD în judeţul Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago