Politica si administratie

„Nu suntem o mantie pentru fripturişti”

Sorina Popa

Liderul judeţean al PP-DD, Haralambie Vochiţoiu (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că „nu avem nevoie de alianţe, singura alianţă este cea cu românii”.
„Nu suntem o mantie de vreme rea, pentru fripturiştii din judeţ. La Deva, vom avea un candidat redutabil la postul de primar. Avem mai multe variante, iar cea mai plauzibilă este Marian Munteanu (n.r. patronul firmei Devatrans, finanţatorul echipei de handbal Cetate Deva). Vom avea candidaţi şi liste complete pentru toate unităţile administrativ-teritoriale. Răzvan Mariş, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi fostul lider judeţean, va ataca un post de parlamentar în toamnă, la alegerile generale. Muncim zi şi noapte, pentru a obţine rezultate bune”, a declarat Haralambie Vochiţoiu. Potrivit acestuia, sute de adeziuni sunt înregistrate zilnic în PP-DD Hunedoara. „Ne sună foarte multe persoane, de la oameni simpli, la personalităţi ale judeţului, pentru a candida pe listele partidului nostru”, a adăugat Vochiţoiu.

13 comentarii la „„Nu suntem o mantie pentru fripturişti”

 • Si totusi mai e o speranta:PP DD!Felicitari Haralambie!Jos ciocoii!

 • votam partidul poporului, votam dan diaconescu, votam vochitoiu, votam oameni cinstiti si corecti

 • pp-dd = victorie
  vochitoiu poate sa readuca ordinea in jud. hunedoara.

 • La inchisoare cu fripturistii din PDL, PSD si PNL! D-lea Vochitoiu, va rog mult sa faceti ordine in judetul Hunedoara.

 • Este timpul ca judetul Hunedoara sa fie condus de oameni cinstiti si nu de mafioti cum a fost condus pana acum. PP-DD este singura solutie! Votati PP-DD pentru a scapam de mafiotii astia din judetul Hunedoara!

 • Jigodia de Vochitoiu care sa imbogatit de pe urma politicului.

 • o s-o primiti direct in mufarina.
  idiotilor, de unde crede-ti ma ca au 20.000 euro/ caciula sa va dea?
  se vor kk direct pe voi.toti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.