www.mesagerulhunedorean.ro

„Necăjiţi” vs. „puternici”

04  x 1 Minerul Lupeni

Ciprian Marinuţ

Aflate pe locuri retrogradabile, Mureşul Deva şi Minerul Lupeni vor juca în etapa de mâine împotriva unor adversare de pe podium, ce ţintesc Liga I. Jiul, care vrea să rămână în cărţi la promovare va evolua pe terenul unei nou-promovate, care deocamdată e la mijlocul clasamentului.

Speranţe şi… miracole

Cu antrenorul Petre Gigiu reîntors pe banca tehnică şi cu gândul la o primă de 1.000 de dolari promisă de conducere, Minerul Lupeni speră într-un rezultat bun în partida de acasă, cu UTA Arad (locul 3). „Lupii negri” mizează pe capacitatea lor de a se mobiliza extraordinar la greu, pe teren propriu, şi pe faptul că arădenii au şi ei problemele lor. Din această perspectivă, speranţele minerilor au şanse de a deveni realitate şi a nu rămâne simple iluzii. În schimb, în cazul celor de la Mureşul Deva, care întâlnesc în deplasare pe FCM Tg. Mureş (locul 2), un rezultat pozitiv ar fi similar unui miracol, ţinând cont de problemele interne ale trupei antrenate de Gică Barbu. Totuşi, chiar marţi, Unirea Urziceni a arătat, în meciul cu FC Sevilla, că există miracole, aşa că şi devenii pot spera, mai ales că au obţinut rezultate bune în faţa echipelor mai bine cotate.

Cinci indisponibili, patru puncte

 Jiul nu va putea conta pe serviciile a cinci jucători, la partida din deplasare, cu Gaz Craiova, însă George Boboc, vicepreşedintele
alb-negrilor, spune că obiectivul grupării din Petroşani este să rămână cel puţin neînvinsă. „Dacă la Craiova facem un egal, este foarte bine, important e să nu pierdem. Vrem ca din ultimele două jocuri să obţinem cel puţin patru puncte, dacă nu chiar şase, pentru a rămâne în lupta pentru promovare”, a afirmat Boboc. Antrenorii Toni Sedecaru, Daniel Militaru şi Daniel Huza nu pot conta la Craiova pe Alin Ilin, indisponibil până la anul, Mihăiţă Gheorghe, accidentat, Gheţi, aflat în recuperare după operaţia de menisc, Drăghici, accidentat, şi Ionuţ Luţu, care este suspendat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.