Categories: ActualitateFlash

„M-au bătut poliţiştii!”

Dan Terteci

Un tânăr hunedorean de 15 ani îi acuză pe poliţişti că l-au bătut cu bestialitate. Asta, după ce oamenii legii l-au confundat cu bărbatul care a jefuit o benzinărie în urmă cu două săptămâni. Tânărul agresat are ficatul rupt, a fost operat la Spitalul Judeţean din Deva, unde se află internat. Poliţiştii spun însă, că victima s-a autoaccidentat, când a sărit un gard. Ei afirmă că băiatul a rupt-o la fugă în momentul în care a fost somat să se oprească şi au tras două focuri de avertisment în aer.

Erau în civil, în maşină cu geamuri fumurii    
Băiatul se afla în urmă cu două seri pe o stradă din Ilia. El spune că la un moment dat, a oprit lângă el o maşină cu geamuri fumurii, din care au coborât câţiva bărbaţi, care i-au cerut să se oprească. Tânărul s-a speriat, pentru că bărbaţii nu purtau uniformă de poliţişti. A crezut că vor să îl răpească, aşa că a rupt-o la fugă. A fugit şi a sărit un gard într-o gospodărie. Proprietarul casei afirmă că s-a trezit cu băiatul în casă în toiul nopţii, aşa că l-a scos afară şi l-a predat poliţiştilor. Copilul a fost operat şi este acum internat la Spitalul de urgenţă din Deva.

A început ancheta internă     
Oamenii legii susţin că băiatul nu s-a oprit la somaţie. Poliţiştii au crezut că au de-a face cu bărbatul care a jefuit o benzinărie şi a fugit cu 15.000 de lei. Deşi încă n-au făcut-o, părinţii tânărului spun că vor depune plângere împotriva poliţiştilor la parchet. Până atunci însă, conducerea IPJ Hunedoara s-a autosesizat, în urma interpelărilor presei şi a demarat o anchetă internă în acest caz. 
Cu o săptămână în urmă, tatăl şi fratele bărbatului care a jefuit benzinăria susţin că au fost bătuţi fără milă de poliţişti, ca să spună unde se ascunde suspectul. Şi ei au ajuns la urgenţa spitalului din Deva.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Care Hunedoreanul? Mai exista Hunedoreanul? Doar aia au disparut de pe piata. Daca te referi la editia on-line, fi sigur ca aia copiaza stirile de aici.

  • Natura job-ului pe care il am ma obliga ca in fiecare dimineata sa citesc toata presa din judet...din pacate si Mesagerul...PT UN ALT DEVEAN va pot asigura ca exista "Ziarul Hunedoreanului" pe piata si il citesc cu placere fata de alte publicatii pentru simplul fapt ca stiu ca nu este aservit niciunui partid politic iar stirile sunt in general corecte si bine puse la punct ( Spre deosebire de asa zisul TEST al Mesagerului postat pe prima pagina a ziarului) Doamne fereste ca sunt socata si acum...nu atat de articol cat de Editorialul d-lui Lepadatu pt care mai am o vorba din popor " Daca taceai filosof ramaneai"

  • nici nu ati catadicsit sa mai adugati ceva la stirea din Hunedoreanul. Ati copiatul pur si simplu.

    sau o sa ne sui ca si asta a fost doar un test

  • Ma bucur nespus ca i-am ofticat pe unii...Didi draga stiu ca lucrezi pentru ei dar nu te oftica asa tare.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago