„Lupt ca postul de viceprimar sã rãmânã tot la liberali“

Nicolle Ebner

Viceprimarul municipiului Hunedoara, liberalul Robert Dan (foto), spune despre tentativa coaliţiei PSD-PDL-PC de a-l schimba din funcţie că a fost un joc politic ce a eşuat ca urmare a faptului că în politica autohtonă mai sunt şi oameni care au onoare şi care îşi respectă înţelegerile.

Motive de talcioc

„O să accept, oricând, schimbarea mea pe criterii de competenţă şi am să mă lupt pentru ca, în Hunedoara, funcţia de viceprimar să rămână a PNL, indiferent dacă o ocup eu sau alt coleg de-al meu. Această coaliţie PSD-PDL-PC nu acţionează spre binele oamenilor, aşa cum declară cei care o compun. Dacă ar fi vrut cu adevărat acest lucru, puteau să vină cu proiecte concrete pentru hunedoreni. După cum se vede, poate vor binele oamenilor lor, unul viceprimar, altul la Ecosid”, a declarat viceprimarul Robert Dan, într-o conferinţă de presă susţinută ieri, la Hunedoara. Viceprimarul, al cărui post este vânat de noua coaliţie constituită la nivelul CL Hunedoara, afirmă că motivele invocate de semnatarii proiectului de hotărâre prin care se cerea schimbarea lui din funcţie sunt paralele cu legislaţia în vigoare. „Sunt motive care, dacă ar fi adevărate, schimbarea mea ar fi trebuit cerută de către primar, nu de către consilieri. Este fals că nu mai am atribuţii sau că nu mai am drept de semnătură. Am suspiciunea că nici unul dintre semnatarii proiectului de hotărâre nu a citit legislaţia în domeniu”, a mai declarat viceprimarul.

Când onoarea e mai presus de interesele de grup

Tentativa de schimbare a viceprimarului Robert Dan a eşuat lamentabil, iar şedinţa extraordinară convocată de opt consilieri PSD-PDL-PC nu s-a mai putut ţine din lipsă de cvorum. Cea care a înclinat balanţa, prin neprezentare, a fost Bianca Farcaş, consilier PSD care, după cum spune viceprimarul: „s-a dovedit un om de onoare şi nu a uitat negocierile care au avut loc, în vara anului 2008, când PNL a încheiat un protocol verbal cu cei de la PSD, la nivel judeţean. Noi l-am respectat în totalitate. Bianca Farcaş nu a uitat nici faptul că, în luna decembrie 2009, PNL a mers cot la cot cu PSD pentru susţinerea lui Mircea Geoană la funcţia de preşedinte al ţării. Pentru asta îi mulţumesc şi ei, dar şi preşedintelui Mircea Ioan Moloţ, pentru sprijinul acordat”.

2 comentarii la „„Lupt ca postul de viceprimar sã rãmânã tot la liberali“”

  1. Tu vorbesti de competenta bai papagalule ? Singurele tale competente au fost sa treci de la trei trandafiri la sageata si sa te cuplezi cu fosta nevasta a lui Seba Zgavardean. Asa ca ciocu mic ca acum noi sumtem la putere.

  2. Amta auzit ca vicele si sotia sunt practicanti de sex in grup cu o angajata a primariei… Sa fie una din competente?

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.