„După vizita lui Dan Diaconescu în judeţ, vom obţine spre 40 la sută la locale”

Vizita lui Dan Diaconescu în judeţul Hunedoara s-a încheiat luni seara, însă ecourile acesteia sunt încă vii. Astfel, după ce mii de oameni l-au întâmpinat pe Dan Diaconescu în periplul său prin localităţile din judeţ, organizaţia PP-DD Hunedoara este acum asaltată de mii de simpatizanţi care doresc să se înscrie în Partidul Poporului. „Ca om politic, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Eu şi colegii mei din organizaţiile PP-DD din judeţ suntem efectiv asaltaţi de mii de oameni, care sunt decişi să ne fie alături”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, preşedintele organizaţiei PP-DD Hunedoara şi candidatul acestei formaţiuni la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Venim dimineaţa la opt la partid şi plecăm acasă spre miezul nopţii, fiindcă este un volum foarte mare de muncă, având zilnic sute de oameni la nivelul filialelor locale şi mii de oameni la nivel judeţean. Asta înseamnă că în cel mai scurt timp, vom ajunge la peste 10.000 de membri. Dan Diaconescu e foarte iubit în judeţul Hunedoara, PP-DD va obţine spre 40 la sută la locale”, a adăugat Vochiţoiu. Referindu-se la vizita fondatorului PP-DD în judeţul Hunedoara, Vochiţoiu a precizat că Dan Diaconescu a rămas impresionat de primirea pe care i-au făcut-o hunedorenii. „Vă pot confirma că Dan Diaconescu a fost impresionat de primirea de care a avut parte în judeţ. Spre exemplu, la Deva, oamenii l-au aşteptat ore bune, şi au discutat cu el până spre miezul nopţii. Însă, în toate localităţile din judeţ, fie că au fost sate sau oraşe, oamenii au fost încântaţi că Dan Diaconescu a venit să-i viziteze. Partidul Poporului va câştiga alegerile şi va înlătura clasa politică mincinoasă de la putere”, a subliniat Haralambie Vochiţoiu. (Valentin Popescu)

4 comentarii la „„După vizita lui Dan Diaconescu în judeţ, vom obţine spre 40 la sută la locale””

 1. Elodia de Dan Diaconescu este un prefacut mincinos iar Vochitoiu nusi platea angajati de la firmele lui dar se plimba in masini luxoase,….

 2. Fasss!Asta este pe.pe.de.de.!Iar Voichitoiu asta uita cati bani a sifonat din finantarile alocate din fondul de somaj pt. firmele care angajau someri, cand a ocupat postul de dir.adj. la A.L.O.F.M. HD.(agentia judeteana de somaj) , fiind trimis acolo nu datorita
  ” competentelor” sale manageriale ci printr-un stupid algoritm politic, care a distrus tara promovat de P.S.D. + P.N.L. =u.se.le..

 3. cred ca DD la vizitele in tara nu se mira de primirile facute ci de cat de multi oameni prosteste el si lingaii lui(nici lui nui vine sa creada)

 4. la asa regim e si normal sa fie primit .
  – Alocatie copil sub 2 ani 200 RON lunar
  – Alocatie copil peste 2 ani 42 RON lunar
  – Alocatie refugiati 540 RON lunar
  – Intretinere detinut 2 544 RON lunar
  – Intretinere caine comunitar Bucuresti 375 RON
  – Cota hrana detinut 960 RON lunar (32 RON/zi)
  – Cota hrana spitalizat 165 RON lunar (5.5 RON /zi bolnav obisnuit)
  – Cota hrana spitalizat cetatean strain 444 RON lunar (14,8 RON /zi)
  -ajutor social 125 de ron /lunar (4,1 ron/zi)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.