Categories: EvenimentFlash

„Drumul morţii“ şi-a luat din nou tributul

Livia Botici

Un şofer bulgar a murit ieri dimineaţă în urma unui grav accident de circulaţie, petrecut la ieşire din localitatea Zam. Tot pe DN7, de această dată, în localitatea Veţel, un TIR ce transporta cărămidă s-a răsturnat în afara şoselei, circulaţia fiind blocată timp de patru ore.

A adormit la volan

Ieri dimineaţă, în jurul orei 9, un cetăţean bulgar, de 54 de ani, conducea autoturismul, în care se mai aflau un prieten de-al său şi copiii acestuia, o fetiţă de cinci ani şi un băiat de 14 ani. Din cauza oboselii, la intrarea în localitatea Zam, şoferul a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin o autotutilitară, condusă regulamentar, din sens opus. „În urma impactului, cetăţeanul bulgar şi-a pierdut viaţa pe loc. Doi dintre pasageri, tatăl copiilor şi fetiţa de cinci ani au scăpat cu răni uşoare, dar băiatul de 14 ani se află internat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, suferind un traumatism cranio-cerebral şi multiple fracturi”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Hunedoara. Cu toate că nu mai este în viaţă, pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

DN7, acoperit de cărămidă

Cu trei ore înainte ca teribilul accident să se producă, un autotren, care transporta cărămizi, tot din direcţia Deva-Arad, a blocat circulaţia timp de patru ore, după ce s-a răsturnat în mijlocul străzii. Şoferul TIR-ului, un clujean în vârstă de 42 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara drumului, împrăştiind peste tot cărămizile cu care era încărcat autotrenul. În spatele autotrenului circula un alt TIR, condus de un cetăţean maghiar, de 43 de ani, care, pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară, în momentul în care a frânat pentru a evita impactul cu celălalt camion, a derapat şi s-a răsturnat şi el, pe şosea. Nici unul dintre şoferi nu a fost rănit, dar mare parte dintre cărămizile ajunse pe şosea au fost distruse.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

7 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

7 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

7 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

7 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

7 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

7 ore ago