„Criteriile” lui Chişotã, trimise înapoi de Prefecturã

Sorina Popa

Prefectura Hunedoara a trimis Primăriei Deva o adresă, pentru ca aleşii locali să revină asupra hotărârii prin care s-au modificat criteriile de acordare a locuinţelor sociale din municipiu.
Astfel, Prefectura a demarat o procedură prealabilă, prin care solicită consilierilor deveni reanalizarea hotărârii cu pricina. Motivul invocat este acela că vechea hotărâre, care a fost adoptată anul trecut de către Consiliul Local Deva a produs deja efecte juridice, astfel că ea nu poate fi revocată.
În fapt, aleşii locali de la Deva au votat, în 2011, criteriile de acordare a locuinţelor sociale, iar la începutul lunii martie a acestui an, viceprimarul PNL Roxana Chişotă (foto) a propus modificarea lor, iar reprezentanţii USL le-au aprobat. Asta, deşi peste 60 de deveni au primit repartiţiile şi urmau să se mute în locuinţe noi înainte de sărbătorile pascale.
Prefectura Hunedoara însă a reacţionat corect, susţin juriştii, deoarece nu se pot modifica regulile în timpul jocului.
Totul a fost, se pare, o nouă încercare a USL Deva de a-l bloca pe primarul Mircia Muntean, care a anunţat că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean. Mai exact, aceştia au încercat să-l obstrucţioneze pe primar, în aşa fel, încât oamenii să nu poată primi locuinţele repartizate la termenul stabilit, sau până la alegerile locale. În fine, dacă aleşii locali deveni nu vor reanaliza hotărârea respectivă, atunci, Prefectura Hunedoara a anunţat că o va ataca în instanţa de contencios administrativ.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • NU VA LASATI DOAMNA VICEPRIMAR. ESTE FOARTE BINE CE FACETI. CONTINUATI LUPTA CU DEBEDEII DE LA PUTERE SI NOI VA VOM SUSTINE CU VOTUL NOSTRU.

  • Oare cat ne mai intoxica acest individ Mircia Muntean cu minciunile si cu furturile din avutul public?.Oare se poate privi in oglinda?Oare stie ca va plati cu varf si indesat toate abuzurile facute?? Ar trebui sa-i fie rusine!!! Nu mai poza in victima Mircia, mai bine spala-te pentru ca in urma ta ramane o duhoare de transpiratie si ar trebui sa-ti duci la spalat si constiinta, care-ti lipseste cu desavarsire!

  • munteanu este mana in mana cu prefectul are si prefectul ceva de castigat din toata harababura asta.

  • nu conteaza trecutul ei dar e singura care are curaj sai tina piept hotului de primar ca a furat destul si acum vrea sai ia locul lui molot ca sa fure si de acolo ca nui ajunge cat a furat populatia devei cu minciunile lui nu a avut ce face cu banii. Ii trebuie fantana arteziana cand putea sa inceapa sa construiasca alte blocuri sociale ca de asta are nevoie tinerii familisti din deva. nu sa merg la fantana si sa ascult muzica clasica stiind ca nu am un acoperis deasupra capului .RUSINE SAI FIE!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

13 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

13 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

13 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

13 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

13 ore ago