„Chereji a obţinut o medalie valoroasă”

Aşa cum arătam în ziarul nostru de luni, pugilistul hunedorean James Damian Chereji (foto) a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Box juniori, care s-a desfăşurat în Ucraina, la Lvov. Atunci, Ilie Captari, antrenorul lui Chereji, a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat, deoarece n-a participat la meci, dar el susţinea că nu este rezultatul la care se aştepta pentru elevul său. Potrivit lui Captari, tânărul pugilist hunedorean, în mod normal, trebuia să cucerească medalia de aur şi titlul de campion european.
Ieri, Ilie Captari a revenit cu o nouă declaraţie, după ce a aflat amănunte despre felul în care s-au desfăşurat ostilităţile la Lvov.
„Am văzut, filmat, meciul în care elevul meu a fost învins la puncte de ucraineanul Polovynka şi rămân la părerea că boxerul ucrainean nu era un sportiv care să-l învingă pe Chereji. Acesta a pierdut, pentru că nu a fost în plenitudinea forţelor (are o întindere la muşchii fesieri) şi, în plus, arbitrii au tras pentru gazde, aşa cum se întâmplă de obicei. În aceste condiţii, consider că medalia obţinută de James Chereji este una valoroasă, care răsplăteşte munca lui pentru această competiţie. Acum, n-avem ce face, trebuie să o luăm de la capăt pentru anul viitor”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare