„Boierii“ din Şoimuş stau de vorbă numai cu cine le convine

Nici nu a început bine campania electorală, că au apărut şi primele incidente. Teama de contracandidaţi şi de întrebările pe care oamenii vor să le adreseze celor care administrează de 20 de ani comuna Şoimuş a determinat o ieşire nervoasă din partea celor care susţin actuala administraţie.

Cei din „haită”  erau locuitori ai comunei
Deputatul Laurenţiu Nistor i-a scos afară pe locuitorii comunei Şoimuş, veniţi la o întâlnire pe care o convocase el însuşi. Este vorba despre oameni care au alte convingeri politice, dar care au fost invitaţi să participe la o întâlnire publică, desfăşurată la căminul cultural din satul Bălata. De acelaşi „tratament” a avut parte şi echipa unei televiziuni locale, care a fost scoasă afară de la întâlnire. „Chiar dacă avem convingeri politice diferite, cred că era şi dreptul nostru să participăm la o întâlnire publică. Lângă mine sunt foarte mulţi oameni din satul Bălata, care sunt interesaţi de problemele comunităţii şi sunt viitori consilieri locali”, spune Mihai Irimie (foto), candidatul PRM la funcţia de primar al comunei Şoimuş, care a fost scos din sală. Mai mult, în cadrul unei emisiuni televizate, deputatul Laurenţiu Nistor a declarat că persoanele respective au intrat în sală ca o „haită”. „Haita respectivă sunt locuitorii comunei Şoimuş, care l-au votat şi respectat şi care nu merită să fie numiţi în acest fel”, declară Mihai Irimie.

Banner cu candidatul USL  pe căminul cultural
Pretextul folosit pentru întâlnirea de miercuri a fost din nou problema picturii din biserica satului. De altfel, oamenii din satul Bălata sunt minţiţi la fiecare 4 ani, că lucrarea va fi finalizată, însă acest lucru a rămas doar o promisiune electorală băgată pe gâtul alegătorilor. „De când deputatul de Colegiu trebuie să participe la discuţiile legate de cazarea pictorului, de hrana pe care acesta o va primi? De aceste lucruri se ocupă preotul satului împreună cu oamenii Bisericii”, mai spune Mihai Irimie. „Lipsa de transparenţă care caracterizează actuala administraţie va dispărea în 10 iunie, dată de la care începe vremea în care vor trebui să dea socoteală pentru risipa banilor, pentru lipsa investiţiilor şi pentru minciunile pe care le-au spus oamenilor timp de 20 de ani”, a mai declarat Mihai Irimie.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Mihaita,da-le in bot la gunoaiele astea conduse de labagiul de nistor!

  • Pacat ca presa minte precum Mihai Irimie,el nu este locuitor al satului Balata ca sa intrebe de ce deputatul de colegiu participa la intalnirea cu locuitorii satului nostru.Mihai Irimie ,, nu minte" cand spune ca in comuna nu s-a facut nimic in 20 de ani. Oare are orbul gainii? Circula pe drumuri asfaltate si petruite pentru a-si face capanie in cursa pentru primarie, isi tine discursuri in caminele culturale renovate in acesti 20 de ani.Domnul Mihai Irimie tine acelasi discurs mincinos din campania anului 2009 cand a fost insotit de PDL-stii EMIL BOC ,VASILE BLAGA, MONICA RITZI,POGEA, etc, deci a ramas tot PDL-ist ascuns sub sigla PRM. De ce nu spune cum a venit sa-i mituiasca pe locuitorii satului cu ,,casa mortuara" ca sa-l voteza ,asta e treaba preotului si oamenilor Bisericii Stimata presa ,a-ti relatat in articolele ziarului dumneavoastra despre frumoasele realziari care s-au facut in comuna Soimus in acesti 20 de ani cum multe alte comune sau orase si-ar fi dorit, acum au disparut.

  • Mihaita , gonid asa de tare pentru functia de primar ai pierdut ,, Oul, puiul si galeata ''

  • nu era locuitor ai satului balata insa e locuitor al comunei soimus asa cum suntem toti de altfel si nu stiu daca v`ar fi convenit k cineva sa va faca haita!si uite asa inca o data se dovedeste k MIHAI IRIMIE e capabil sa conduca o comuna...cel putin mai capabil decat cei de acum!sunt sigura ca el nu ar face haita pe nimeni!si daca ziceti k presa minte mai uitati`va si voi la tv sau la filmuletul care a fost dat cand au ajuns la caminul din balata sa vedeti reactia distinsului domn nistor....!VOTAM SCHIMBAREA!VOTAM IRIMIE MIHAI GABRIEL!!!!

  • Am cateva precizari de facut cu privire la articolul mincinos de mai sus care este scris ori de catre un "servaci" al lui M.G.I. ori este prost informat ori "doar rau-voitor".
    1.Sedinta respectiva a fost convocata pentru locuitorii comunei Balata cu privire la pictarea bisericii din sat si la alocarea si strangerea de fonduri private(nu de la guvern,nu de la primarie,etc).Mihai Irimie nu avea ce sa caute acolo din moment ce nu este locuitor al comunei Balata,cei care sunt pe lista lui de consilieri din Balata se puteau adresa civilizat si puteau ramane la sedinta.
    2.Deputatul de colegiu poate mobiliza o comunitate pentru a face un lucru sau lucruri bune asa cum o poate face si un preot sau alt reprezentat alt comunitatii care se bucura de un minim de respect.
    3.Mihai Irimie a fost prezent in sala,banuiesc,pentru a vedea daca se face propaganda politica lucru ce nu s-a intamplat nici macar o secunda.
    4.Ii propun candidatului Mihai Irimie sa faca o dezbatere la o televiziune publica,chiar si la InfoHD unde este "de-al casei"(prietenii stiu de ce) cu "Deputatul de colegiu" sa-i adreseze personal nemultumirile si punctul de vedere,democratic si liber,nu cu atacuri prin ziare si la televiziuni "fantoma".
    Inchei prin a scrie ca nu am facut in nici un moment campanie pt. vre-un candidat si doar mi-am exprimat punctul de vedere.

  • Era sa uit,pentru autorul articolului,un sfat ce necesita un minim de efort fizic dar si mental,sa caute in dex termenii explicativi pentru cuvantul "haita" si va anunt ca sigur va gasi si alti termeni decat cunoscutul "adunatura de caini".Haita are mai multe intelesuri,evident,pentru cei care vor si pot sa inteleaga altceva decat rautati gratuite.

  • pentru pictarea bisericii trebuiau sa fie prezenti si primarul si deputatul?e biserica nu e catedrala!la soimus cand s`a pictat biserica nu s`a facut acest gen de sedintza la care sa asiste primarul cu atat mai putin acest deputat cu toate ca soimus e comuna!deci stati si analizati si apoi vorbiti!

  • ,,pentru Mihai" e capabil de minciuni vezi ce scrie pe masina lui de campanie - nu s-a facut nimic in 20 de ani .Dumnezeu il va pedepsi pentru minciunile de care este capabil sa le transmita locuitorilor comunei. Votati pe cine vreti dar nu pe mincinosul

  • "Domnule Irimie" ,daca te poti numi asa, nu mai minti lumea in halul asta ca nu s-a facut nimic in comuna asta. In fata casei tale este drum asfaltat, nu cred ca umbli prin noroaie, si multe alte strazi din comuna sunt asfaltate. Este cea mai frumoasa comuna. Esti obisnuit sa minti ca si in 2008 cand te-ai dus sa filmezi pe drumuri forestiere sa minti la partidul din care faceai parte la vremea respectiva. Ai ramas acelasi om fara caracter, capabil sa minta de fiecare data cand scoate un cuvant din gura. La pieteni si rude le spui, citez: "ce prosti sunt consilierii pe care i-am ales la PRM ,ii invart pe degete cum vreau si ma cred tot ce le spun, ca ii pun sofer,director de camin, contabili, secretar" . Pacat ca mai sunt oameni asa creduli. Va legati de Nistor de parca el ar candida la primarie. Si Domnul Deputat Nistor,fost primar al Comunei Soimus a facut din comuna asta o comuna europeana. Domnule Nistor sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca.Donule Nistor,sunteti un om de cuvant si va multumim ce a-ti facut pentru satul nostru Balata si pentru comuna Soimus,sa ne traiti multi ani de acum inainte sa ne ajutati sa facem comuna si mai frumoasa decat este acum. Cat despre Irimie, cine te invata sa vorbesti de politica? Inveti pe de rost ca la scoala discursul pe care ti-l fac unii si altii cu care faci afaceri sau presedintele PRM HD sau fosti colegi PDL-isti ca singur nu te duce capu. Irimie ,capul tau te duce la cum sa furi bani de pe unde poti. Si nu mai minti televiziunile. Cand auzi de bani iti iasa ochii din orbita ca la broasca.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

15 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

15 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

15 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

15 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

15 ore ago