„Avem un preşedinte, dar nu este şi al meu”

 05 marginean01

 Nicolle Ebner

Veşnic revoltat de ceea ce s-a întâmplat în România ultimilor ani şi din cauză că „toţi trăim în minciunile lui Băsescu”, Petru Mărginean (foto) critică vehement faptul că, în această ţară, preşedintele reales şi guvernul numit au ridicat „trădarea la rang de virtute”.

„Sunt revoltat!”
„Sunt revoltat de faptul că toţi trăim în minciuna lui Băsescu, care a pus un guvern total aservit lui şi nicidecum pe criterii de competenţă. După alegeri, avem un câştigător, dar nu un preşedinte care să-i reprezinte pe toţi românii. Spun asta, pentru că anul trecut s-au desfiinţat de 12 ori mai multe firme decât în 2008. În judeţul Hunedoara au fost dizolvate 396 de societăţi în 2009, faţă de 55 în 2008. Anul trecut a fost suspendată activitatea a 2.816 firme, faţă de 251 în 2008. Totul pleacă de la Traian Băsescu, şi îmi menţin declaraţia că Traian Băsescu nu este şi preşedintele meu, iar sub protecţia acestuia, ticăloşii regimului ceauşist şi-au dat mâna cu politicienii actualului regim. Şi-au dat mâna nu doar în guvern, ci şi pe plan politic, ridicând trădarea la nivel de virtute”, a declarat Petru Mărginean în cadrul primei conferinţe de presă organizată în acest an. Liderul conservatorilor hunedoreni şi-a continuat critica, menţionând că: „eu consider că trăim într-o ţară în care primordiază lăcomia celor care ne conduc”. Mărginean este de părere că Elena Udrea a primit două ministere, nu pentru profesionalism şi capacitate managerială, ci pentru a aduce mai mulţi bani la puşculiţa PDL.

PC se pregăteşte de alegeri
Preşedintele PC Hunedoara consideră că a sosit momentul unei schimbări de optică şi atitudine şi la PC, deoarece nici viitorul conservatorilor nu pare prea roz. La Congresul de la sfârşitul lunii februarie, în cazul în care Daniela Popa va fi votată de Parlament pentru un post de membru al Consiliului pentru Supravegherea Asigurărilor, preşedintele PC a anunţat că va renunţa la activitatea politică. Însă, Mărginean, unul dintre liderii conservatori care nu a agreat numirea Danielei Popa în fruntea partidului, consideră că trebuie schimbată toată echipa de conducere, nu doar preşedintele. „Odată cu alegerea ei ca preşedinte şi a echipei agreate de ea, PC a intrat într-un con de umbră”, mai spune Petru Mărginean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.