Categories: Actualitate

„Acţiunea Mărţişorul” s-a desfăşurat cu succes!

 Cristina Ghenea

Ieri, în prima zi de martie, bărbaţii, tineri sau vârstnici, s-au grăbit să ofere mărţişoare femeilor de lângă ei, fie că este vorba de soţii, fiice, nepoate, iubite, prietene sau colege de serviciu. Aşa stând lucrurile, unii dintre politicienii locali, dar şi poliţiştii hunedoreni au ieşit ieri pe străzile oraşelor, pentru a împărţi mărţişoare, flori şi sărutări femeilor care le-au ieşit în cale.
 

Mircia a pornit cu „animalele” prin oraş
La fel ca în fiecare an, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a ieşit ieri, de 1 martie, pe străzile municipiului pe care-l păstoreşte de aproape 15 ani, pentru a împărţi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor. Nu singur, ci însoţit de patru ajutoare, costumate în şoarece, urs, lup şi iepure. Acţiunea s-a desfăşurat atât pe străzile din centrul oraşului, cât şi în piaţa centrală. Mircia Muntean a avut grijă ca nici una dintre doamnele pe care le-a întâlnit să nu rămână fără o urare caldă de 1 martie şi fără un mărţişor simbolic al norocului şi prosperităţii. Potrivit declaraţiilor edilului şef al Devei, peste 4.000 de femei au primit mărţişoare din mâna acestuia şi urări de bine. 

 

Mărţişoare pentru clasa muncitoare
În municipiul siderurgiştilor, Dan Bobouţanu, preşedintele organizaţiei municipale Hunedoara a PSD, împreună cu alţi membri ai partidului, au ţinut să le împartă tradiţionalele mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care în prima zi a primăverii s-au aflat la muncă.  „Ne-am propus să le urăm tuturor doamnelor noroc şi prosperitate, şi să le facem cadou câte un mărţişor, simbolul primăverii. Sperăm că toate cele peste 500 de femei, de la cele patru fabrici de încălţăminte din municipiul nostru, cărora le-am pus în piept câte un mărţişor, s-au bucurat de mica noastră atenţie’’, a declarat Dan Bobouţanu.

Nici şoferiţele n-au scăpat
În timpul acţiunii desfăşurate ieri dimineaţă de poliţiştii rutierişti hunedoreni, în municipiile Deva, Hunedoara şi Petroşani, în colaborare cu ACR, agenţii de la circulaţie au fost mai vigilenţi ca niciodată. Ei au tras pe dreapta zeci de şoferiţe din cele trei localităţi, pe care le-au „amendat” cu câte un mărţişor. Fiecare doamnă sau domnişoară oprită a primit simbolul primăverii, câte un pliant cu recomandări pentru siguranţa circulaţiei şi felicitările poliţiştilor pentru modul prudent de a conduce, întâlnit în general la femei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Primar PAPAGAL! Mai bine ar strange praful lasat de nisipul aruncat in iarna. Mai bine s-ar duce prin Micro 15 sa vada cainii "bagabonti" si gunoaiele aruncate de-a valma... Uneori am impresia ca a uitat de Deva si de deveni...

  • Esti nebum ma? Du-te in Hunedoara ma Xmas si dupa aia vorbeste de Deva... Ar vrea Hunedoara sa aiba un primar gospodar ca Mircia...dar din pacate e netrebnicul de Hada...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago