„Acţiunea Mărţişorul” s-a desfăşurat cu succes!

 Cristina Ghenea

Ieri, în prima zi de martie, bărbaţii, tineri sau vârstnici, s-au grăbit să ofere mărţişoare femeilor de lângă ei, fie că este vorba de soţii, fiice, nepoate, iubite, prietene sau colege de serviciu. Aşa stând lucrurile, unii dintre politicienii locali, dar şi poliţiştii hunedoreni au ieşit ieri pe străzile oraşelor, pentru a împărţi mărţişoare, flori şi sărutări femeilor care le-au ieşit în cale.
 

Mircia a pornit cu „animalele” prin oraş
La fel ca în fiecare an, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a ieşit ieri, de 1 martie, pe străzile municipiului pe care-l păstoreşte de aproape 15 ani, pentru a împărţi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor. Nu singur, ci însoţit de patru ajutoare, costumate în şoarece, urs, lup şi iepure. Acţiunea s-a desfăşurat atât pe străzile din centrul oraşului, cât şi în piaţa centrală. Mircia Muntean a avut grijă ca nici una dintre doamnele pe care le-a întâlnit să nu rămână fără o urare caldă de 1 martie şi fără un mărţişor simbolic al norocului şi prosperităţii. Potrivit declaraţiilor edilului şef al Devei, peste 4.000 de femei au primit mărţişoare din mâna acestuia şi urări de bine. 

 

Mărţişoare pentru clasa muncitoare
În municipiul siderurgiştilor, Dan Bobouţanu, preşedintele organizaţiei municipale Hunedoara a PSD, împreună cu alţi membri ai partidului, au ţinut să le împartă tradiţionalele mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care în prima zi a primăverii s-au aflat la muncă.  „Ne-am propus să le urăm tuturor doamnelor noroc şi prosperitate, şi să le facem cadou câte un mărţişor, simbolul primăverii. Sperăm că toate cele peste 500 de femei, de la cele patru fabrici de încălţăminte din municipiul nostru, cărora le-am pus în piept câte un mărţişor, s-au bucurat de mica noastră atenţie’’, a declarat Dan Bobouţanu.

Nici şoferiţele n-au scăpat
În timpul acţiunii desfăşurate ieri dimineaţă de poliţiştii rutierişti hunedoreni, în municipiile Deva, Hunedoara şi Petroşani, în colaborare cu ACR, agenţii de la circulaţie au fost mai vigilenţi ca niciodată. Ei au tras pe dreapta zeci de şoferiţe din cele trei localităţi, pe care le-au „amendat” cu câte un mărţişor. Fiecare doamnă sau domnişoară oprită a primit simbolul primăverii, câte un pliant cu recomandări pentru siguranţa circulaţiei şi felicitările poliţiştilor pentru modul prudent de a conduce, întâlnit în general la femei.

4 comentarii la „„Acţiunea Mărţişorul” s-a desfăşurat cu succes!

 • 2 martie 2011 la 16:14
  Permalink

  Primar PAPAGAL! Mai bine ar strange praful lasat de nisipul aruncat in iarna. Mai bine s-ar duce prin Micro 15 sa vada cainii „bagabonti” si gunoaiele aruncate de-a valma… Uneori am impresia ca a uitat de Deva si de deveni…

 • 2 martie 2011 la 20:54
  Permalink

  Esti nebum ma? Du-te in Hunedoara ma Xmas si dupa aia vorbeste de Deva… Ar vrea Hunedoara sa aiba un primar gospodar ca Mircia…dar din pacate e netrebnicul de Hada…

 • 3 martie 2011 la 9:38
  Permalink

  Mai bine ar trece la reparat drumurile ca ne facem masinile praf!

 • 5 martie 2011 la 17:58
  Permalink

  Paine si circ… si mai ia asta inca un mandat!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.