Un hunedorean a adus prima victorie a lui ACS Poli în noul sezon al Ligii I

17 iulie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

ACS Poli Timişoara a debutat cu dreptul în noua stagiune a Ligii I, câştigând pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cosmin Bîrnoi, fotbalist originar din Hunedoara, care a evoluat la mai multe echipe de juniori din judeţ.

Primul gol în Liga I la primul meci ca titular
Scăpată de retrogradare în sezonul trecut în urma unui baraj, ACS Poli Timişoara a început excelent noua stagiune a Ligii I, învingând cu 1-0 pe Concordia Chiajna, chiar pe terenul ilfovenilor. Singura reuşită a meciului i-a aparţinut lui Cosmin Bîrnoi, un mijlocaş originar din judeţul Hunedoara. În vârstă de 20 de ani, pe care îi va împlini exact peste o lună, Bîrnoi a evoluat la juniorii lui Corvinul Hunedoara, Realsport Deva, Primavera Deva şi CNS Cetate Deva înainte de a pleca la ACS Poli Timişoara. Pentru fotbalistul hunedorean, care a fost titular în premieră în Liga I în garnitura timişoreană, golul de la Chiajna a fost primul marcat de el pe prima scenă a fotbalului românesc, Bîrnoi punctând cu capul din centrarea lui Alex Munteanu. „A fost un sentiment minunat să înscriu primul gol în Liga I la primul meu meci ca titular în campionat pentru ACS Poli. E un gol care contează foarte mult pentru mine, îmi dă încredere şi mă motivează să muncesc şi mai mult”, a spus Cosmin Bîrnoi pentru Mesagerul Hunedorean.

Visează la play-off
Mijlocaşul de 20 de ani speră ca în acest sezon ACS Poli să nu mai aibă probleme cu retrogradarea, ţintind chiar un obiectiv îndrăzneţ. „Noi avem obiective foarte mari, să prindem play-off-ul. Iar dacă nu, sper să fim cât mai sus, ar fi foarte important pentru noi”, a mai spus hunedoreanul. În partida de la Chiajna a mai evoluat un alt jucător originar din Hunedoara, mijlocaşul Andrei Artean, cel care este om de bază în prima echipă a Timişoarei. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Andrei Deliu, locul 5 la balcaniada de seniori

Atletul Andrei Răzvan Deliu, legitimat la SCM Deva, a ocupat locul 5 în proba de săritura cu prăjina din cadrul...

Anunţ Finanţe, 18.07.2017

Înşelat de samsarii de maşini

Maximilian Gânju Un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, a rămas cu o pagubă de câteva mii de euro după...

Închide