Ucidere din culpă în dosarul morţii de la aerodromul Săuleşti

2 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Dosarul morţii tănârului care şi-a pierdut viaţa pe aerodromul de la Săuleşti, în urma unui accident stupid, a fost trimis la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

„Cauza a fost declinată de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva la Alba Iulia. Sunt trei acuzaţii, în acest dosar, în care cercetarea se face deocamdată in rem. Este vorba de ucidere din culpă, neluare de măsuri legale de securitatea muncii şi nerespectarea măsurilor de securitate a muncii”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, procurorul Cristina Crăciun, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.
Reamintim că un tânăr de 17 ani a murit săptămâna trecută strivit de un tractor folosit pentru diverse activităţi la sol, în cadrul Aeroclubului Teritorial Deva – Săuleşti, poliţiştii şi procurorii declanşând o anchetă în acest caz. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Serghei Gorbunov află luna viitoare dacă iese din puşcărie

Celebrul Serghei Gorbunov (foto), aflat în puşcărie la Bârcea Mare, nu renunţă la cererile de eliberare condiţionată. El a avut...

Aţi văzut-o?

În data de 01.08.2017, în jurul orei 11:15, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către o deveancă în vârstă...

Sute de solicitări la Ambulanţă pe perioada caniculei

Canicula face ravagii şi printre hunedoreni. Oamenii nu mai ştiu pe unde să se ascundă, după ce temperaturile extrem de...

Închide