Trădaţi de vârstă

22 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 tames

Ciprian Marinuţ

Veteranii componenţi ai echipei Ozana au condus cu 1-0 la pauza partidei cu Gaz Metan, însă în repriza secundă, mai tinerii găzari au profitat de căderea fizică a adversarilor şi au întors rezultatul, învingând cu 4-1.

Şi bătrâni, şi subţiri
Ozana, echipa cu cea mai ridicată medie de vârstă şi de kilograme în plus din Campionatul Municipal de Fotbal Amatori Deva, s-a prezentat la meciul cu SL Gaz Metan, cu un singur jucător de rezervă. De parcă această subţirime a lotului n-ar fi afectat suficient lipsa de condiţie fizică a echipei, Tameş s-a accidentat în minutul 15, iar Ozana a rămas fără nici o rezervă care să ofere coechipierilor ocazia  să se odihnească. Totuşi, chiar în acest contex, experienţa şi-a spus cuvântul şi Ozana a jucat de la egal la egal cu găzarii în prima repriză. Mai mult, în ultimul minut din prima parte, Boltaşu a înscris şi Ozana a intrat în avantaj la pauză, scor 1-0. Totul s-a năruit pentru Ozana după pauză, când resursele fizice s-au epuizat. Găzarii au preluat controlul jocului şi au marcat patru goluri consecutive. Tonul l-a dat Fl. Andrea (poreclit Şmen, min. 30) care a egalat cu un şut de la semidistanţă, după o acţiune personală. A urmat tripla lui Ciocântă (min. 38, 41 şi 45), iar SL Gaz Metan are punctaj maxim după primele două runde şi se află pe ultima treaptă a podiumului.

Campioana, în dificultate
Dintre celelalte rezultate ale etapei a II-a a Diviziei A, surprinde eşecul campioanei Alfa Team Cristur în faţa celor de la Old Boys, scor 2-3. După victoria chinuită din prima etapă cu Cerna, Alfa a clacat acum cu Old Boys şi se află abia la mijlocul clasamentului. În schimb, Avantaje şi Anonimii, două dintre celelalte pretendente la titlu, merg strună şi au maximum de puncte. În Divizia B, numărul echipelor cu punctaj perfect a scăzut de la şase, după runda secundă, la doar patru, la finalul etapei a III-a, semn că sita cerne valorile de cei cu un program lejer.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cum au bifat poliţiştii încă o acţiune

Pentru că la nivel naţional, în perioada 21-25 septembrie se desfăşoară evenimentul maraton „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, poliţiştii hunedoreni au demarat...

Comisarul Moldovan îşi bate joc de deveni

În cazul duhorii greu de suportat, şi care, timp de o săptămână, a făcut irespirabil aerul din Deva, directorul coordonator...

Dublă cu Belgia

Echipa naţională de futsal a României, din care fac parte şapte internaţionali de la FC Deva va  susţine, azi şi...

Închide