Târg de iarnã, la poalele Cetãtii

16 decembrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Târgul de iarnă din municipiul Deva şi-a deschis porţile, la poalele Cetăţii. Zona din jurul telecabinei a ajuns să fie extrem de populată, mai ales că peste câteva zile, va fi inaugurat şi Complexul Aqualand, atât de mult aşteptat de deveni.

„Cea mai mare investiţie de agrement din ultimul secol”
În perioada 16-22 decembrie, Târgul de iarnă îşi aşteaptă vizitatorii, care au la dispoziţie produse tradiţionale româneşti, muzică, patinoar şi din 22 decembrie, pot să frecventeze şi Complexul Aqualand.
Ieri, pregătirile erau pe ultima sută de metri, primarul Mircia Muntean susţinând că toată lumea lucrează zi şi noapte, pentru ca târgul să-i primească pe deveni aşa cum se cuvine. Este prima dată când se organizează aici Târgul de iarnă, municipalitatea dorind să folosească potenţialul zonei de sub Cetate. Pentru gurmanzi, se pregătea de zor, un taur, de peste 200 de kilograme, la proţap. De asemenea, telecabina de pe Cetate funcţionează din nou, la program normal. Nu vor lipsi nici cântăreţi, printre care DJ Sava şi Raluk, Ciprian Roman, Mariana Deac şi alţii.
„Mă bucur că vom deschide Aqualand-ul, care reprezintă cea mai mare investiţie de agrement din Deva, din ultimii 100 de ani. Nici de Revelion nu vom sta cuminţi, îi vom aştepta pe deveni pe platoul din faţa casei de Cultură”, a declarat Mircia Muntean, primarul Devei.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. alin spune:

    Bravo Mircica, tine-o tot asa!!!

  2. i spune:

    Acel bou a fost verificat sanitar veterinar ca sa nu aiba vreo boala care se ia? Dl. primar a platit bucata pe care a gustat-o?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ore gratuite de schi pentru copiii fără posibilităţi financiare

Copiii cu posibilităţi financiare modeste din municipiul Lupeni au şansa să înveţe să schieze gratuit, în Staţiunea Straja. Mai mult,...

Eliberări în masă, în dosarul „Ketamina”

Ieri dimineaţă, magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis punerea în libertate a altor 18 învinuiţi din dosarul „Ketamina”. Astfel, până la...

Invazie de talente la Cupa Crăciunului „RealSport”

Peste 350 de jucători, cu vârste cuprinse între opt şi 12 ani, îşi vor etala talentul fotbalistic, la ediţia a...

Închide