Subprefectul Fabius Kiszely va fi prefectul judeţului

16 februarie 2017 | 2 Comentarii

Sorina Popa

Suspansul în ceea ce priveşte persoana care va ocupa acum, după ce Guvernul Grindeanu şi-a intrat în pâine, postul de prefect al judeţului Hunedoara, a luat sfârşit.
Ieri, în conferinţă de presă, deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, a dezvăluit că Fabius Kiszely (foto), actualul subprefect al judeţului, este propunerea pentru postul de prefect. „Fabius Kiszely a făcut treabă bună în judeţ. A condus instituţia singur, timp de şase luni, cât nu am avut prefect. Avem o părere bună despre el”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor.
Acesta a mai afirmat că a solicitat ca funcţia de prefect să redevină una politică, în prezent, cei care ocupă funcţiile de prefect şi subprefect fiind nevoiţi să demisioneze din partide. „Am cerut ca funcţia de prefect să fie politică, iar cei care ocupă postul să vină şi să plece odată cu guvernul”, a adăugat liderul social-democraţilor hunedoreni. Deşi cei de la ALDE Hunedoara au susţinut că postul de subprefect le va reveni lor, nu se ştie exact dacă aşa vor sta lucrurile, a spus Laurenţiu Nistor. „În două săptămâni vom afla dacă postul de subprefect revine tot PSD sau la ALDE. Dacă este al nostru, avem candidat şi pentru el”, a adăugat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.
Fabius Kiszely este subprefect din vara anului 2015. Prefectul judeţului, Valer Ungur, a fost propus, în septembrie anul trecut de PNL.

Loading...

Publicat in: Politica si administratie


Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. deva spune:

    pur si simplu NU doresc un ungur sa ne conduca judetul!va rog opuneti-va si nu lasati asa anomalie sa se intample!unde sunt romanii din judet?nu mai exista romani adevarati in acest judet?ba da !

  2. Un anonim celebru spune:

    Sunt convins că îl cunoașteți bine pe omul despre care vorbiți. Să vă fie rușine, dacă astea sunt argumentele dumneavoastră. E mai devotat valorilor acestei țări decât ați putea crede.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pensionară din Deva, ignorată de angajaţii Casei de Pensii

O pensionară din Deva, de 71 de ani, care a vrut să-şi clarifice situaţia sa privind stagiul de muncă realizat...

Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva aşteaptă undă verde

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) amână deschiderea Lotului 2 al autostrăzii Lugoj - Deva, între localităţile Marginea-Traian...

Bulina neagră, 17.02.2017

Petru Minodor Hotărîş, bărbat din Ilia Pentru că a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare...

Închide